Home [akcija] Predavanje: “Tajne online oglašavanja”

Predavanje: “Tajne online oglašavanja”

163
0

Centar za razvoj ideja Grupa za SPEKOF u utorak, 15. maja od 18 časova u amfiteatru A5 na Ekonomskom fakultetu u Beogradu organizuju predavanje “Tajne online oglašavanja”.

Iako je u Srbiji još uvek dominantna uloga tradicionalnih medija, trendovi u svetu govore u prilog činjenici da će digitalni marketing i online oglašavanje preuzeti primat u narednom periodu. Inovacije u ovoj oblasti predstavljaju svakodnevicu i zato je neophodna stalna edukacija i informisanje kako biste bili uspešni.

Predavanje “Tajne online oglašavanja” pružiće vam priliku da se upoznate sa osnovama nastupa i oglašavanja na društvenim mrežama i Google adwords platformi, značajnim prednostima i nedostacima online oglašavanja, ali i mogućnost da dobijete odgovore na sva pitanja i nejasnoće od strane iskusnih stručnjaka u ovoj oblasti.

Naši predavači biće:

Sonja Jovović–Preduzetnica od 1994. godine, kada je pokrenula porodičnu firmu koja se bavi proizvodnjom sportske opreme. Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa Google Adwords alatom.Sertifikovani je Google profesionalac za digitalno oglašavanje za Adwords Search, Display, Video i Analyticsod 2012 godine i kontinuirano, shodno obavezujućoj proceduri Google sertifikacije, prati edukacije. Osnivač je agencije i bloga Profy Media.

Ivana Drecun–U svetu digitalnog marketinga je od 2012. godine, a trenutno je na poziciji Key account manager/Community manager u  agenciji M+. Poseduje veliko iskustvo u radu sa klijentima iz različitih oblasti. U poznatom online portalu Netokracija, u okviru svoje kolumne piše o uticaju novih tehnologija i društvenih mreža na poslovanje.

 

Formular za prijavu možete pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/WCMSj1

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne.