Home [njuz] PROGLAŠENI POBEDNICI AMCHAMPS LETNJE ŠKOLE POWERED BY BANCA INTESA

PROGLAŠENI POBEDNICI AMCHAMPS LETNJE ŠKOLE POWERED BY BANCA INTESA

73
0

Završni događaj - AmChamps letnja škola MediumPolaznici AmChamps letnje škole powered by Banca Intesa na završnom događaju u Američkoj privrednoj komori predstavili su svoje projekte na temu unapređenja odnosa sa klijentima. Projekat „Skrati vreme u redu“ dobio je najviše ocene žirija, a njegovi autori Milana Milanović, Danijela Filipović, Maja Cvetinov i Anja Riznić nagrađeni su plasmanom u naredni, peti ciklus programa AmChamps – Mladi lideri promena.

 

Odabrani studenti Beogradskog univerziteta zahvaljujući letnjoj školi bili su u prilici da od najboljih mladih menadžera kompanija članica AmCham, predstavnika Banca Intesa i Univerziteta Sheffield saznaju više o motivaciji, veštinama prodaje, trendovima u finansijskom sektoru kada je reč o strategiji i razvoju poslovanja, odnosima sa klijentima i ulozi PR-a i marketinga, kao i brojnim drugim temama, te tako ojačaju timski duh i steknu potrebna znanja za izradu finalnog projekta.

Ovogodišnji žiri, koji su činili Boris Vujičić, član Upravnog odbora AmCham-a, Nemanja Stanišić, direktor Odeljenja za upravljanje zadovoljstvom klijenata Banca Intesa, i Nikola Knežević, predstavnik Alumni Kluba Univerziteta Sheffield.

Svojim projektima timovi su pokazali svoje sposobnosti, brzinu usvajanja novih ideja i lakoću primene stečenih znanja na konkretnom i veoma praktičnom zadatku. Njihov potencijal i njihova volja su ogromni, i zbog toga ih je, uspostavljanjem bliže saradnje akademskog sektora i privrede, moguće dodatno podsticati, omogućiti im da iskažu sva svoja umeća i postanu lideri srpske poslovne zajednice“, istakao je Boris Vujičić, član Upravnog odbora AmCham-a.

AmChamps letnja škola jedan je od potprojekata jedinstvenog edukativnog programa Američke privredne komore u Srbiji, koji studentima omogućava učenje i izgradnju interpersonalnih veština sa ciljem da ih osnaži i pomogne im da savladaju prve radne izazove u modernom poslovnom okruženju. Inicijativu već drugu godinu zaredom podržava Banca Intesa.