Home [njuz] Erazmus + Mladi u akciji info dan

Erazmus + Mladi u akciji info dan

80
0

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar vas poziva na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom volonterskom servisu), kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Program će vam predstavitiJovana Divac, koordinatorka Erasmus+ projekata u Vega omladinskom centru i bivša EVS volonterka, u saradnji sa ¿Qué pasa? timom. Takođe, bićete u prilici da saslušate iskustva dve specijalne gošće– Milenu Dimić, bivšu EVS volonterku, i Sonju Sokolov, učesnicu omladinskih razmena.

Adresa: Filološki fakultet (Sala za sednice), Studentski trg 3
Datum: 10. april (ponedeljak) od 19 časova

Zbog ograničenog broja mesta prijave su OBAVEZNE i vrše se popunjavanjem kratkog formulara do 8. aprila u 12 časova, kada ćete biti obavešteni o rezervaciji mesta.
Link za formular:https://goo.gl/forms/6f7Yokm0ytqTKki52

Šta je Erazmus +?

Erasmus+ jeprogramEvropskeUnije čijajeoblastdelovanjavezanazaobrazovanje, omladinuisport, atrajeod 2014- 2020. гodine. Erasmus+ MladijezamenioprogramMladiuakciji. Nekiodciljevaprogramasu: razvijanjeveštinamladih, promocijaaktivnoggrađanstva, multikulturalnost, tolerancija, višejezičnost… JediniuslovzaučestvovanjeuErasmus+ projektimazamladejeimatiminimum 13 godinai živetiuEvropskojUnijiilinekojodpartnerskihzemalja (naprimer: uSrbiji)!

Dođite, prikupite informacije, naoružajte se dobrom voljom i pođite na put! Iskoristite jedinstvenu priliku da otkrijete Erasmus+ program, saznate kako da aplicirate za projekte i čujete nezaboravna iskustva mladih koji su već učestvovali!

Za dodatna pitanja pišite nam na: vegayc.youthmobility@gmail.com

Link za događaj na Fejsbuku: https://www.facebook.com/events/240678583064563/