Home [akcija] Intima – u studiju sa umetnicom / Jelena Stevin

Intima – u studiju sa umetnicom / Jelena Stevin

80
0

Jelena Stevin u studijuUmetnica će boraviti u hotelskoj sobi 3 dana i 3 noći. Njena intima dešava se iza zatvorenih vrata.
Performans poziva publiku da učestvuje i da zaviri u intimni proces stvaranja i života umetnice u prostoru @TheRoom, alternativnom performans prostoru u hotelu Radisson Blu Old MIll Belgrade. Umetnica otvara vrata svog privremenog studija za javnost svaki dan od 17 do 21 časova i prima zainteresovane da provedu pola sata sa njom u intimnoj atmosferi. Svaki susret i razmena energije ostaće zabeleženi…


Tokom tri dana i tri noći boravka u @TheRoom, umetnica će se povremeno javljati publici livestream-om, tako da ste pozvani da pratite dešavanja i kada su vrata zatvorena na G12HUB web site-u http://g12hub.com/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/G12Hub/. Uključite se!

Performans se realizuje u okviru programa PerformanceHUB, kao deo Radisson Blu Belgrade Artist in Residency programa.

Jelena Stevin, rođena u Beogradu, završila je slikarstvo u klasi profesora Miška Pavlovića. Potom je specijalističke studije završila 2009. godine na Fakultetu likovnih umetnosti u klasi profesora Slobodana Roksandića. Član je ULUS-a od 2008. godine. Izlagala je radove na brojnim izložbama, kako kolektivnim tako i samostalnim, i učestvovala u umetničkim kolonijama. Umetnica živi i stvara u svom rodnom gradu Beogradu i pored slikarstva bavi se kreativnim radom sa decom.