Home [akcija] Dijalozi: Kristijan Molnar

Dijalozi: Kristijan Molnar

42
0

Kristijan MolnarKristijan Molnar, radoznali DJ i autor radio emisije „Christallization Radio Show” pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u utorak, 21.marta u kafe-knjižari „Meduza“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o svojim iskustvima puštanja muzike u inostranstvu, šta se dešava iza kulisa u izradi njegove emisije i kako on doživljava muziku.

 

Kristijan Molnar je do sada je imao prilike da nastupa širom Srbije i Evrope uključujući EXIT festival i Love Fest, kao i Amsterdam, Pariz I Cirih. Voli da eksperimentiše različitim muzičkim žanrovima, kao što su disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk I soul. Usvojoj emisiji, trudi se da predstavi najnovije trendove u elektronskoj muzici uz promovisanje globalnih i domaćih umetnika kroz brojne gostujuće mikseve i intervjue.

http://www.christallization.rs/

https://www.facebook.com/djkristijanmolnar/

__________________________

Dijalozipredstavljajuciklusneformalnihrazgovorasaciljemdeljenjakakouspeha, takoineuspeha, radipodizanjasvestioznačajuneformalnogobrazovanjailičnograzvoja. Jedanputmesečno, diskusijevodeuspešnipredstavniciraznihoblasti, kao štosuumetnost, kultura, medijiilitehnologija.

OvajdogađajorganizujeGradskaGerilauzpodrškuGoethe-InstitutauBeogradu.

www.cityguerilla.org

https://www.facebook.com/dijalozi/

https://www.facebook.com/gradskagerila/