Home [treninzi] Kurs javnog nastupa: „Moje najbolje ja“

Kurs javnog nastupa: „Moje najbolje ja“

44
0

NFLJ LOGOPozivamo sve zainteresovane studente do 26 godina starosti da se prijave na konkurs za pohađanje kursa javnog nastupa: „Moje najbolje ja“ koje organizuje Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima u saradnji sa udruženjem građana OEF.

 

Kurs će se održati u decembru. Naknadno ćemo javiti tačan datum.

Svi zainteresovani treba da do petka 9.12. pošalju svoj CV i kratak esej (do 1500 karaktera) o razlozima prijavljivanja na kurs na adresu mojenajboljeja@gmail.com 

Za kurs će biti kontaktirani samo odabrani kandidati.

O kursu:

Kurs „Moje najbolje ja“ postoji već pet godina i svoje početke vezuje upravo za Kancelariju za mlade. Njegov osnivač i predavač je Veljko Jovanović, koji je dvadeset godina iskustva sa radom u medijima pretočio u radionicu koju je koncipirao zajednički sa profesorima FDU, Srđanom Karanovićem i Radovanom Kneževićem i televizijskim novinarom i voditeljem, Milošem Milovanovićem. Kurs je namenjen mladima koji se suočavaju sa problemima u javnom nastupu ali i svakodnevnoj komunikaciji. Suština obuke je da se kroz jednomesečni rad, polaznici sretnu sa najkaraktereističnijim problemima koje javni nastup nosi sa sobom i reše ih sopstvenim kapacitetima, odnosno koristeći ono po čemu se razlikuju od drugih i ono po čemu su specifični i posebni. Stavljajući polaznike u različite situacije i simulirajući ih tokom obuke, polaznici prepoznaju kako bi na jedinstven i njima imanentan način prešli prepreku zvanu – javni nastup.