Home [akcija] Dvodnevni uvodni kurs retotike i javnog nastupa „Reci to jasno i...

Dvodnevni uvodni kurs retotike i javnog nastupa „Reci to jasno i glasno“

69
0

Udruženje građana „Mladi za Kaluđericu“ u saradnji sa Školom retorike i javnog nastupa organizovaće dvodnevni uvodni kurs retotike i javnog nastupa „Reci to jasno i glasno“. Kurs će se održati 5. i 6. 11.2016. u periodu od 16 do 18 časova u prostoijama MZ Klauđerica.

 

Teme o kojima će biti reči tokom kursa su: kako se izboriti sa tremom, kako izbeći blokadu prilikom izlaganja, koji je značaj ispravne gestikulacije, šta su retorski šumovi i poštapalice i kako ih otkloniti, šta čini dobar govor i šta karakteriše dobrog govornika. Metod rada zasniva se na aktivnom učestvovanju svih polaznika. Učesnici će pored vežbi prezentacijskih veština i oslobađanja od treme imati priliku da se, uz pomoć i savete edukatora, oprobaju i u pisanju i izlaganju govora na slobodnu i zadatu temu.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem CV-a i motivacionog pisma na e-mail adresu javnigovor@gmail.com. Učešće na kursu je potpuno besplatno.

Škola retorike i javnog nastupa funkcioniše kao trening sektor Centra za javni govor.Misija Škole je da svim ljudima približi vrednosti kvalitetnog govora i omogući edukaciju za uspešan javni nastup, a naročito onima čije profesije podrazumevaju vladanje tehnikama javnog nastupa.

UG „Mladi za Kaluđericu” je neprofitno udruženje koje čine mladi ljudi okupljeni oko zajedničke ideje i želje da doprinesu kulturnom i društvenom razvoju svoje zajednice, i to volonterski.