Home [treninzi] LADOVINA – besplatni letnji programi Kancelarije za mlade Stari grad

LADOVINA – besplatni letnji programi Kancelarije za mlade Stari grad

156
0

Uz pravu aktivnost leto može da bude mnogo zabavnije! Ako imaš između 15 i 30 godina, odaberi jedan od programa Kancelarije za mlade Stari grad i nauči nešto novo, upoznaj nove ljude i učini svoje leto nezaboravnim.

Spremili smo ti letnje ubrzane kurseve NEMAČKOG, ŠPANSKOG I ITALIJANSKOG jezika, kao i priliku da uđeš u tajne PISANjA PROJEKATA. Za zabavno održavanje forme, tu su treninzi SALSE, ZUMBE, FITNESS-a i URBHANIZE DANCE FITNESS-a, kao i sportske škole BOKSA I KAJAKA.

 

PRIJAVE ZA LETNjE PROGRAME KZM TRAJU DO 18. JULA I VRŠE SE PUTEM ONLAJN FORMULARA. ZA SVE OSTALE INFORMACIJE TU JE TELEFON KANCELARIJE ZA MLADE 3300-657 ILI 785-2-999

Detaljnije o akciji:

UBRZANI KURSEVI JEZIKA: Trajanje ovih kurseva je 15 dvočasa (5-6 nedelja) i u pitanju su osnovni nivoi NEMAČKOG, ŠPANSKOG I ITALIJANSKOG jezika.

RADIONICA PISANjA PROJEKATA: Želite da promenite nešto u svom okruženju, želite da pomognete društvu u kome živite, mislite da imate dobru ideju…. ali niste sigurni kako. Tu smo da vam pomognemo!

Za vas smo pripremili seriju saveta koji će vam približiti pojam “predlog projekta” i pomoći vam u pisanju istog. Najpre ćemo se upoznati sa osnovnim fazama projektnog ciklusa, a nakon toga i sa čitavim procesom izrade predloga projekta koji čine:
– Opis problema > Ciljna grupa > Projektne aktivnosti > Finansijski predlog > Očekivani rezultati > Održivost projekta > Evaluacija projekta

TRENINZI SALSE I FITNESA:

SALSA- Naš cilj je da kod svih polaznika naših kurseva razvijemo ljubav prema karipskim ritmovima i pokretu u veselom i prijatnom okruženju.

U okviru salsa kursa naučićete da plešete brojne karipske plesove: različite stilove salse, baćatu, regeton, ča ča ča.

FITNES- Program je individualno prilagođen svakom polazniku u cilju postizanja maksimalnih rezultata. Cilj programa je podizanje funkcionalnih sposobnosti vežbača na viši nivo, jčanje radnog polja mišića sa akcentom na održavanje pravilne posturalne muskulature i podizanje tonusa muskulature čitavog tela i redukcija telesne težine.

Program obuhvata: aerobik, rekreaciju, trenažni program i kondicione pripreme.

ZUMBA- Zumba Fitness® je globalni lajfstajl brend koji spaja fitnes, zabavu i kulturu u stimulišuću dens fitnes senzaciju! Zumba časovi su “fitnes-žurke” koje stapaju svet ritmova sa jednostavnim koreografijama za vežbe za celo telo (total body workout). Zumba Fitnes® je program namenjen svim uzrastima, nezavisno od toga u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili nikakvog iskustva u plesu.

URBHANIZE® je dens fitnes program baziran na savremenim i urbanim pokretima iz street dance-a i Hip-Hop-a sa dodatkom kardio elemenata iz pakistanskog/indijskog tradicionalnog plesa Bhangre.

Benefiti Urbhanize-a nisu samo odlični kardio – respiratorni efekti, već i toniranje svih delova tela tako ukomponovanih da daju neverovatan i odličan izgled mišićima i celom telu.

Ovaj program je veoma aktuelan u svetu, a sada i u Srbiji!

ŠKOLE BOKSA I VESLANjA:

BOKS- Nauči osnovne tehnike i pravila boksa – 2 puta nedeljno po sat vremena, ukupno trajanje škole je mesec dana.

ŠKOLA KAJAKA – nauči da voziš kajak i savladaš tehnike veslanja: treninzi u trajanju od sat vremena, podeljeni u početnu i naprednu grupu.

– Početna grupa obuhvata test plivanja, tehnike zaveslaja na suvo, ulazak i izlazak iz kajaka.

– Napredna grupa obuhvata održavanje ravnoteže, usavršavanje tehnike zaveslaja, privlačenje i odvlačenje, pravilan zaveslaj, prevrtanje i napuštanje kajaka, ulazak u kajak iz reke i eskimo okret.