Home [konkursi] Otvoreno radno mesto u okviru Grupe za mlade u Fondaciji Tempus

Otvoreno radno mesto u okviru Grupe za mlade u Fondaciji Tempus

39
0

giygiuFondacija Tempus, kao nominovano telo za decentralizovano sprovođenje programa Erazmus+ u Srbiji, je raspisala konkurs za deset novih radnih mesta. Jedno radno mesto uključuje po prvi put poziv u okviru Grupe za mlade, tačnije Savetnika/ce za projekte u okviru Grupe za mlade. Grupa za mlade će imati zadatak da upravlja omladinskom komponentom Erazmus+ programa u Srbiji.

Sve informacije o konkursu možete pronaći na ovom linku http://erasmusplus.rs/konkursi-za-nova-radna-mesta/. Konkurs je otvoren do 28.06.2016. godine u 23:59 časova. Molimo da sva pitanja vezana za konkurs upućujete isključivo Fondaciji Tempus!

Podsećamo da je Vlada Republike Srbije je 3. marta, 2016. godine donela Zaključak o daljem učešću Republike Srbije u Programu Erazmus+ Evropske unije. Fondacija Tempus će po tom zaključku vršiti ulogu tela odgovornog za decentralizovano sprovođenje programa Erazmus+ u Srbiji.  Fondacija Tempus su osnovali državni univerziteti i koja od 2002. godine sprovodi programe Evropske unije iz oblasti obrazovanja, dok će u novom ulozi, imati nadležnost i nad komponentom omladine i sporta i vršiti ulogu Nacionalne agencije za Erazmus+ program EU. Više informacija o fondaciji Tempus možete pronaći ovde.