Home [konkursi] Stručna plaćena praksa u gradu kafe

Stručna plaćena praksa u gradu kafe

28
0

f826ca62-44b9-4ba8-ae8f-86d81b5f846aGlobal Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u Bogoti u Kolumbiji. Bogota je glavni grad Kolumbije I jedan je od svetskih gradova sa najbržim rastom.

 

Predstavlja pravo multikulturalno okruženje koje će ti pomoći da bolje upoznaš sebe, razviješ svoje veštine I stekneš prijatelje iz svih krajeva sveta.

Na ovoj praksi imaćeš priliku da učestvuješ u različitim radionicama i projektima koji uključuju engleski, počevši od držanja časova jezika, posmatranja nastave, treninga za predavače i didaktičkih aktivnosti koje treba da ubrzaju proces učenja. Moći češ I da kreiraš materijale za časove kao I da ocenjuješ provere znanja, a osim toga imaćeš priliku I da učestvuješ u kulturnim aktivnostima sa Ministarstvom.

 Dobro poznavanje engleskog

 Poželjno je da praktikant ima pozitivan stav, da bude otvoren, snalažljiv i fleksibilan

Praktikant će 25 sati nedeljno posvetiti držanju časova i konverzacijskih radionica u Institutu za tinejdžere i odrasle studente. Takođe, u istom institutu će 15 sati nedeljno obavljati poslove u vezi sa nastavom, poput osmišljavanja programa i časova. Praksa počinje u periodu između 04. Juna I 26. Novembra 2016. godine I traje između 24 I 25 nedelja. Plata je $1 500 000COP.

Ukoliko želiš da se dodatno informišeš o ovoj ili sličnim praksama ili da se prijaviš za neku od njih, popuni prijavu na Nakon prijavljivanja, bićeš kontaktiran/a u narednih 48h.

http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/teaching/