[ youth.rs ]

POZIV NA KONKURS- “PORTUGALIJA 2012″

Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Kancelarija za mlade opštine Stari grad u saradnji sa Ustanovom kulture “Parobrod”, pozivaju sve zainteresovane da podnesu prijavu za konkurs “PORTUGALIJA 2012″. Datum početka konkursa je 15. mart 2012. godine.

Projekat predstavlja sticanje novog životnog i profesionalnog iskustva za mlade sa teritorije Gradske opštine Stari grad kroz upoznavanje programa ovogodišnje evropske prestonice kulture i evropske prestonice mladih – gradova Gimaraeš, Brage i grada Porta kao nosioca kulturnih, društvenih i privrednih aktivnosti u tom delu Portugala.
Podnosioci prijava moraju ispunjavati kriterijume koji su postavljeni u Uputstvu za podnošenje prijava za konkurs “PORTUGALIJA 2012″ (da imaju prebivalište na opštini Stari grad, da imaju između 18 i 30 godina)

Uputstvo, formulari kao i prateća izjava za podnošenje prijava, su dostupni i mogu se preuzeti ovde kao i na sajtu, Kancelarije za mlade opštine Stari grad www.kzmstarigrad.org.rs ili u prostorijama Kancelarije za mlade, Gradska opština Stari grad, Makedonska 42, 4. sprat, soba 75, svakim radnim danom 10 -15,00 sati i u prostorijama Ustanove kulture ‘Parobrod’, Kapetan Mišina ulica 6a, Beograd, svakim radnim danom 10 – 17 sati.

Za dodatne informacije se možete obratiti i na telefon:3300 657 svaki radni dan od 10 – 15 sati tokom trajanja konkursa ili putem e-mejlova: kzmstarigrad@gmail.com i info@ukparobrod.rs kao i na telefon Ustanove kulture „Parobrod” 2639 639.

Prijave se moraju dostaviti u zapečaćenoj koverti i to:
• preporučenom poštom na adresu: Gradska opština Stari grad, grad Beograd, Makedonska 42, soba 75
• posredstvom kurira ili ličnom dostavom u pisarnici Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42, Kancelarija za mlade, soba 75.
• posredstvom kurira ili ličnom dostavom u prostorijama Ustanove kulture „Parobrod“, Kapetan Mišina ulica broj 6a u Beogradu.

Koverat mora da sadrži naznaku: KONKURS “PORTUGALIJA 2012″, a na poleđini koverte ime, prezime i adresu podnosioca prijave.
Koverat treba da sadrži: formular za prijavu sa pratećom dokumentacijom.
Prijave poslate na drugi način (na primer: faksom ili mejlom) ili dostavljene na druge adrese neće se razmatrati.
Rok za podnošenje prijava je 17 april. godine do 15.30 časova.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prijava od 16. marta do 17. aprila 2012, UK Parobrod, Kapetan Mišina 6a

UPUTSTVO ZA KONKURS
IZJAVA
FORMULAR
POZIV NA KONKURS Portugalija 2012

Exit mobile version