[ youth.rs ]

Konkurs BOLD Small Grants otvoren je od 20. marta do 20. aprila

Da li želiš da napraviš promenu u svojoj lokalnoj zajednici?! BOLD program je tu da ti pomogne!

Iskoristite priliku da napišete projekat kojim ćete podstaći građansko angažovanje ili ekonomski razvoj u svojoj sredini. Razmislite koji je to problem kome želite da posvetite pažnju, na koji način predlažete da ga rešite i koliko vam je potrebno vreme i sredstva. Potom pratite smernice koje smo naveli u javnom formularu, napravite strukturu budžeta i predajte prijavu pre isteka roka. Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu dodeljuje bespovratna sredstva u iznosu od 5.000 do 10.000 dolara malim ili velikim idejama koje će doneti do najefektnijih i najrealističnih sredina.

Partner BOLD program je organizacija Asocijacije za kompaniju kulture ASK, koja nosi svoje projektne predloge i koja će distribuirati sredstva pobednicima konkursa. Uputstvo treba da vam pomogne da napišete sjajan projektni predlog, a mi ćemo odabrati najbolje ideje. Potom će mentor raditi sa pobednicima kako bi dodatno poboljšali projektni plan i obezbedili mu što više šanse za uspeh.

Ako niste sigurni i nemate nedoumice, mi smo tu da vam pomognemo. Pridruži nam se na dve onlajn info sesije gde ćemo objasniti sve o konkursu. Pripremite pitanja i budite BOLD! Sesije će se održati 25.marta i 15.aprila. Više informacija o sesijama možete pronaći na BOLD i ASK društvenim mrežama.

Konkurs je otvoren od 20.marta do 20.aprila do 23:59 časova.

Kako predati predlog:

  1. Preuzmite obrazac za aplikaciju sa uputstvim i detaljni budžet (dva odvojena obrasca).
  2. PAŽLJIVO pročitajte smernice na kraju konkursnog formulara. Smernice treba da vam pomognete da logično razmislite o vrsti promene koju želite da izvršite i da vam olakšaju pisanje predloga u kome ćete objasniti u čemu se ogleda značajan vaš projekat.
  3. PAŽLJIVO pročitajte smernice u prvom listu Detaljnog budžeta. Smernice treba da vam pomogne da razumete koji troškovi su prihvatili kao i kako se koja vrsta troškova klasifikuje odnosno gde se upisuje u Obrazac.
  4. Sa pažnjom popunite Obrazac za prijavu i postarajte se da vaš predlog bude jasan konkursnoj komisiji.
  5. Sa pažnjom popunite Detaljni budžet i postarajte se da prikazani troškovi budu realni i neophodni za sprovođenje vaše ideje
  6. Predajte oba popunjena dokumenta na bold@afirmacijakulture.org do 20. aprila do 23:59 časova

Pravila:

Za sva pitanja možete posetiti BOLD FORUM

 

Exit mobile version