[ youth.rs ]

Plaćena stručna praksa iz oblasti edukacije engleskog jezika u Rusiji

Global Talentje program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo plaćenu stručnupraksu iz oblasti edukacije engleskog jezika u Novosibirsku u Rusiji.

 

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika deci od 8 do 15 godina. Pored toga student će biti u prilici da organizuje nastavne i vannastavne aktivnosti svojim učenicima. Takođe, učestvovaće u promotivnim aktivnostima same škole, ali i AIESEC-a. Student koji bude na praksi razviće timski duh, veštine upravljanja timom, kao i organizacione veštine. Pored toga, ovo je odlična prilika za one koji žele da razviju svoju proaktivnost i liderstvo. Novosibirisk je treći po redu grad po popularnosti u Rusiji sa populacijom od million ipo ljudi.

Radno vreme

Pon – Sub: 13:00h – 18:00h

Plata

240€

Trajanje prakse

12 nedelja

Uslovi prijave za praksu:

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjemprijave na sajtu .

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Exit mobile version