[ youth.rs ]

Omladinsko udruženje „Svetski omladinski talas“ raspisuje konkurs za prijem novih članova za Organizacioni tim projekta Međunarodna studentska nedelja u Beogradu

logoiswbOmladinsko udruženje „Svetski omladinski talas“ raspisuje konkurs za prijem novih članova za Organizacioni tim projekta Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (eng. International Student Week in Belgrade – ISWiB).

 

Organizaciju Svetski omladinski talas čini grupa studenata i mladih profesionalaca, sa idejom da mladim ljudima u Srbiji daju šansu da predstave svoje ideje, razmišljanja i ubeđenja kao i da ih poveže na globalnom nivou kroz projekte koji promovišu kulturu i obrazovanje. Od 2006. godine, udruženje aktivno radi na realizaciji jedne od najvećih studentskih manifestacija u ovom delu Evrope – Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu. Radi se o studentskom festivalu obrazovnog i kulturno – umetničkog karaktera, koji svake godine okupi oko 150 studenata iz zemlje i inostranstva iz preko 40 zemalja sveta. Tim povodom, udruženju su potrebni su novi članovi koji bi se aktivno priključili timu mladih, proakativnih i entuzijastičnih ljudi radeći na pripremi i realizaciji „ISWiB“ projekta.

Konkurs se raspisuje za nove članove u okviru navedenih osam podtimova:

1.    Edu tim (Educational Programme Team – Tim za edukativni program):

 2.    IntCom tim (International Communication Team – Tim za međunarodnu komunikaciju):

 3.    HR tim (Human Resources Team – Tim za ljudske resurse):

4.    FR tim (Fund Raising Team):

 5.    PR tim (Public Relations Team – Tim za odnose sa javnošću):

 6.    Event Team:

7.    IT Team (Information Technologies Team):

 8.    Administration Team (Tim za administraciju):

Nudimo:

Tražimo:

Molimo zainteresovane da pošalju svoj CV na hr@iswib.org.

Konkurs je otvoren do 14.10.2014. Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na intervju.

Exit mobile version