[ youth.rs ]

Rok za nominacije za MLADGRAD nagradu produžen do 4. avgusta

Rok za konkurisanje za MLADGRAD 2014. nagradu produžen je na 4. avgust. Svoje lokalne samouprave možete nominovati putem web sajta www.mladgrad.rs.

Nagrada MLADGRAD je uspostavljena pre 5 godina ne bi li motivisala i ohrabrila sve lokalne aktere da život mladih u svojoj zajednici učini što kvalitetnijim. Ove godine pozivamo sve zainteresovana da za nagradu nominuju lokalne aktere koji su, uprkos trenutnoj ekonomskoj krizi, ali i uprkos posledicama razornih poplava koje su nas zadesile, uspeli da posvete svoju pažnju mladima, obezbede im resurse ili prostor, šanse za rad, volontiranje i aktivno učešće u životu lokalne zajednice.

Nagrada MLADGRAD 2014 će simbolično biti dodeljena na Međunarodni dan mladih 12. avgusta u Obrenovcu, gradu koji je pretrpeo najveće gubitke u poplavama koje su nas pogodile.

Nagradu MLADGRAD 2014 dodeljuju Građanske inicijative, uz podršku Ministarstva za državnu upravu i lokalalnu samoupravu i Ministarstva omladine i sporta, i uz podršku drugih partnera: Misije OEBS u Srbiji, Nemačke organizacije za tehničku saradnju (GIZ), Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS),Centra E8, Fondacije za mlade Obrenovca, Asocijacje nezavisnih elektronskih medija (ANEM), Forum mladih sa invaliditetom, Unija srednjoškolaca Srbije i NALED.

  

  

Više informacija o MLADGRAD nagradi možete naći na www.mladgrad.rs

Exit mobile version