[ youth.rs ]

Prva letnja škola tehnološkog preduzetništva u Pančevu

Udruženje građana „Connecting people” organizuje prvu letnju školu tehnološkog preduzetništva u Pančevu pod nazivom “Startap Supermarket”.

Letnja škola tehnološkog preduzetništva – “Startup supermarket”, trajaće od 14. do 17. avgusta, i održaće se na Čardaku (40km od Pančeva).

Tokom četiri intenzivna dana polaznici će imati priliku da nauče sve što je potrebno za pokretanje sopstvenog biznisa.

Predavači, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti tehnološkog preduzetništva, podeliće sa učesnicima znanja o tome kako se opredeliti za pravu ideju, kako formirati dobitni tim, kako razvijati i prodati proizvod, kako pronaći adekvatnog investitora i doći do neophodnih sredstava, odnosno kako svoju preduzetničku ideju sprovesti u delo. Kroz razradu sopstvenih ideja, uz pomoć prisutnih trenera polaznici će, po svršetku kursa, biti korak bliže pokretanju sopstevenog preduzetničkog projekta.

Letnja škola tehnoloskog preduzetništva namenjena je svima onima koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog posla starosti do 30 godina, odnosno svima onima preduzetničkog duha.

Ovim putem obaveštavamo sve zainteresovane da će konkurs za učesnike prve letnje škole tehnološkog preduzetništva biti otvoren od srede, 18. juna, do 15. jula. Broj mesta je ograničen, a prednost prilikom odabira imaće oni koji imaju razrađenu ideju.

Prijave je moguće izvršiti na zvaničnom sajtu letnje škole tehnološkog preduzetništva, sledećem linku: http://wp.me/P4FUdI-b 

Projekat je podržan od strane grada Pančeva, a osmišljen je s ciljem da podstakne razvoj preduzetničkog ambijenta i preduzetničkih veština među mladima.

Exit mobile version