[ youth.rs ]

Prijavi se na Marketplace of Ideas!

Šta je Marketplace of Ideas? Marketplace of Ideas je jedinstven projekat koji ti pruža mogućnost da sarađuješ sa uspešnim  IKT kompanijama, članicama klastera „ICT Net“.

 

Kako možeš da učestvuješ u projektu?

1.       Najpre proveri da li ispunjavaš uslove za učešće: www.marketplaceofideas.rs/profiliucesnika;

2.       Zatim, odaberi kompaniju i zadatak koji ti odgovaraju ili osmislisopstvenuideju: www.marketplaceofideas.rs/kompanije;

3.       Prijavi se na: www.marketplaceofideas.rs/prijava. Predstavnici kompanija će  kontaktirati odabrane kandidate.

Ne zaboravi: možeš da prijaviš neograničen broj ideja i da konkurišeš za više kompanijskih zadataka. Pri tome, u svakom od prijavljenih zadataka/ideja možeš da učestvuješ samostalno ili da okupiš svoju ekipu i oformiš tim.

Ukoliko ti trenutna ponuda ne odgovara, ne brini! Prati nas redovno na našoj Fejsbuk stranici (www.facebook.com/marketplaceofideas2013, #moi2013) ili na Twitter-u (@berzaideja2013) gde ćemo redovno objavljivati imena novih kompanija i novih zadataka!

Ovo, naravno, nije sve!

Podsećamo te da smo ti, nakon praktičnog dela, spremili i program obuke iz preduzetništva (Enrepreneurship Training Program) i prava intelektualne svojine (Intellectual Property Rights Training Program), kako bismo se pobrinuli da budeš poptuno spreman za svoj prvi tržišni nastup.

Obezbedili smo ti i priliku da na završnoj konferenciji javno predstaviš rezultate rada ostvarene tokom učešća u projektu Marketplace of Ideas. Ne zaboravi: učešće na konferenciji ti je i odlična prilika da upoznaš ljude iz IKT sektora i ostvariš kontakte koji će ti biti dragoceni u budućoj karijeri.

Da li ti sve ovo zvuči kao ponuda koja se ne odbija?

Prijavi se: www.marketplaceofideas.rs/prijava

Imaš još pitanja?

Kontaktiraj nas: www.marketplaceofideas.rs/contact

Prati nas na:

 

facebook.com/marketplaceofideas2013

 

@berzaideja2013, #moi2013

Exit mobile version