[ youth.rs ]

IDO TRAŽI STAŽISTE!

 INICIJATIVA ZA DRUŠTVENU ODGOVORNOST POZIVA ZAINTERESOVANE STUDENTE I POSTDIPLOMCE DA SE PRIKLJUČE NJIHOVOM TIMU na poziciji – STAŽISTA
Tražimo mlade ljude koji imaju jaku želju za razvojem i usavršavanjem. Zainteresovani treba da pokažu odlične komunikacione veštine, otvorenost za učenje i primenu naučenog, izuzetnu fleksibilnost i samostalnost u radu, inicijativu, odgovornost i posvećenost poslu.

 Pozivamo vas da se prijavite:

 Ako ste starosti između 18 i 25 godina

  Nudimo vam:

Detalji i logistika

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem CV-ja na srpskom jeziku i motivacionog pisma (do 500 reči) na konkurs@ido.rs do 25. septembra u 23h. Intervjui za kandidate koji prođu prvi krug selekcije biće održani 28. i 29. septembra.

Ukoliko imate preporuku profesora ili primerak nekog vašeg dosadašnjeg rada (to može biti istraživački tekst, video materijal i svaka druga novinarska forma), pošaljite nam, jer vam to može dati prednost u odnosu na ostale kandidate.

Samo kandidati koji prođu prvi krug selekcije biće pozvani na intervju.

Inicijativa za društvenu odgovornost će se prilikom selekcije kandidata voditi politikom jednakih mogućnosti za sve bez obzira na pol, etničku ili nacionalnu pripadnost, veroispovest, religiju, seksualno opredeljenje ili neko drugo lično svojstvo. 

Inicijativa za društvenu odgovornost je nevladina i nestranačka organizacija, a više o našem radu, realizovanim i planiranim projektima pogledajte na sajtu www.ido.rs ili facebook stranici http://www.facebook.com/nvoidors .

Za sve dodatne informacije o ovom konkursu i radu Inicijative za društvenu odgovornost možete se obratiti na e-mail adresu konkurs@ido.rs .

Exit mobile version