[ youth.rs ]

Konkurs za radno mesto Koordinatora/ke programa za razvoj civilnog drustva

Građanske inicijative su udruženje građana/ki za demokratiju i građansko obrazovanje čija je vizija društvo jednakih i aktivnih građana/ki koji odlučuju o svojim životima u demokratskoj, pravnoj državi, uz puno poštovanje ljudskih prava, a misija jačanje građanskog društva putem obrazovanja, promovisanja demokratije i podrške aktivnom građanskom statusu.

Naše osnovne vrednosti su jednakost i jednake mogućnosti, deljenje s drugima, posvećenost, tolerantnost, solidarnost, briga o ljudima, stvaranje veza i partnerskih odnosa s drugima, bez nametanja, kao i trajno obrazovanje za sve. Ljudi su najveća vrednost i resurs naše organizacije.

Uviđajući neophodnost rada na jačanju organizacija ciivilnog društva i stvaranja podsticajnog okruženja za njihov rad, a u cilju sveobuhvatne demokratizacije društva, Građanske inicijative od osnivanja razvijaju modele rada sa organizacijama, prate i utiču na kreiranje i promenu zakonskog okvira za funkcionisanje civilnog društva.

U cilju daljeg uspešnog razvijanja programa za razvoj civilnog društva Građanskih inicijativa,

Građanske inicijative raspisuju

KONKURS ZA RADNO MESTO

KOORDINATORA/KE PROGRAMA ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

 

Status: Puno radno vreme
Odgovornost:
Programskoj direktorki
Rukovodeća odgovornost:
Zaposleni/angažovani na programu za razvoj civilnog društva

Kratak opis posla: Razvoj, upravljanje i realizacija aktivnosti radi ostvarivanja ciljeva Programa za razvoj civilnog društva, u skladu sa misijom vizijom GI

Opis glavnih aktivnosti:

Stalne obaveze/odgovornosti:

Planiranje projekata

Upravlja osobljem u okviru programa

Realizuje projekte

Kontroliše realizaciju projekata

Ocenjuje uspešnost projekata

Potrebna znanja, veštine i iskustvo:

Prijava na konkurs treba da uključi CV i pismo motivacije. Molimo da navedete imena i kontakte tri osobe radi referenici, kao i vaše kontakt podatke.

Prijavu slati na: civin@gradjanske.orgdo 22. septembra 2013, sa naznakom u SUBJECT: Konkurs – Program za razvoj civilnog drustva.

Kontaktiraćemo samo kandidate/kinje koji/e su odabrani/e u uži izbor, u roku od 5 dana od završetka roka za prijavljivanje, i sa njima će biti obavljen razgovor.

 

Exit mobile version