[ youth.rs ]

NVO i portal iSerbia.rs – Postani saradnik

Pozivamo Vas da postanete deo TIMA NVO i portala iSerbia!

Posvećeni smo i vredno radimo na podizanju kapaciteta mladih u edukativnom i poslovnom smislu kao i jačanju veza sa dijasporom. Kao rezultat toga su uspešno realizovani projekti:
1.Konferencija Srbija na vezi 2012
2.Istraživanje Studentsko rangiranje fakulteta
3.Istraživanje Kakvu vlast žele mladi?
4.Startovanje projekta iAkademija

Vaša reč, ideja, tekst, priča može NAS sve zajedno motivisati, informisati i pokrenuti. Zato ste nam potrebni – Vi koji imate šta da kažete i umete kako da kažete na temu online biznisa, preduzetništva, obrazovanja, motivisanja, liderstva, online i offline marketinga…Dajemo Vam mogućnost da testirate svoje umeće pisanja ustupanjem „stranica“ našeg portala…Postanite novinar/kolumnista/volonter portala iSerbia! Prijavite se!

Opis zaduženja:

Novinar/kolumnista – biće u obavezi da mesečno napiše minimum četiri teksta za odeljak VESTI na portalu www.iSerbia.rs. Temu, tempo i organizaciju rada dogovaraće sa Urednikom vesti – Aleksom Jovanovićem. Kako biste se prijavili za ovu poziciju, neophodno je poslati 2 teksta (pogledati tip tekstova na sajtu u odeljku vesti) i CV. Prijave posalti na mail: office@iSerbia.rs najkasnije do 25.11.2012. godine u 14h sa naznakom: „Kolumnista/novinar“.

Radno vreme:

od 3-5 sati nedeljno

Planirani početak 1.12.2012.godine, predviđeno trajanje programa 3 meseca uz mogućnost produženja.

Lokacija:

Rad od kuće

Uslovi:

– student/studentkinja ili postdiplomac starosti do 28 godina

– stilski pravilno izražavanje

– poznavanje engleskog jezika

– posedovanje računara i internet priključka

Rok za slanje prijave:

25.11.2012.godine
office@iSerbia.rs
www.iserbia.rs

Nagrada?

Razvijanje sopstvenih potencijala pisanja i novinarskog izveštavanja sa kojima će se upoznati internet javnost kao i mogućnost regrutovanja za neke od projekata koji slede.

Exit mobile version