[ youth.rs ]

Ako imaš ideju, sada imaš priliku da je iskoristiš!

„Agrobiznis“ je projekat organizacije AIESEC, kancelarije na univerzitetu Singidunum, vođene od strane studenata, napravljen sa ciljem da studenti završnih godina Poljoprivrednog, Biološkog, Šumarskog fakulteta kao i studenti drugih fakulteta koji se zanimaju za agrobiznis, nauče nešto više o funkcionisanju i radu u oblasti agrobiznisa.

 

Studenti će pored mogućnosti prisustvovanja u interaktivnim edukacijama, koje će držati eminentni stručnjaci iz ove oblasti, imati priliku da učestvuju u studiji slučaja, koja se sastoji iz 2 dela: Case Study Challenge – timovi mladih ljudi odgovoraće na zahteve poslovnih studija slučaja. Pobednički tim direktno prelazi u narednu fazu Challenge-a tj. Business plan Challenge – Pobednički timovi iz tri grada izradiće Business Plan za poljoprivredni sektor. Pobednički tim će imati priliku da započne svoj biznis u saradnji sa generalnim partnerom.

Projekat “Agrobiznis” ima za cilj podizanje nivoa svesti o značaju i potencijalu poljoprivrede u Srbiji, kao i podsticaj mladih da započnu sopstveni biznis u poljoprivredi. Materijalizovanje ideja mladih ljudi, odnosno započinjanje biznisa, uz pomoć učesnika i prijatelja projekta, jeste vizija za tekuću i narednu godinu. Projekat se realizuje u tri lokalne kancelarija AIESEC-a u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu.

 

Treći po redu „Agrobiznis” koji omogućava studentima da direktno komuniciraju sa predstavnicima firmi iz oblasti modernog poslovanja u poljoprivredi koji duži niz godina uspešno posluju
u Srbiji i inostranstvu. Samim upoznavanjem nečijeg poslovanja, studenti će se mnogo bolje povezati sa realnim stanjem na tržištu, znanjem koje nije samo teorijsko, mogućnosti postavljanja svih nejasnih pitanja, a za najbolje tu je Bussiness plan i započinjane biznisa.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u preko 113 zemalja i teritorija sa preko 86.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

 

 

Više informacija na www.prijavise.org.rs

 

Exit mobile version