[ youth.rs ]

Besplatan seminar – Alternativna ulaganja na finansijskim tržištima i tajne dobrog merchandisinga

Centar za razvoj karijere nastavlja da organizuje druženje uz edukaciju. U subotu, 21. jula sa početkom u 10:00, imaćete priliku da prisustvujete sjajnom seminaru: Alternativna ulaganja na finansijskim tržištima i tajne dobrog merchandisinga.


Na predavanju Alternativna ulaganja na finansijskim tržištima imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim trendovima trgovanja na finansijskim tržištima i sa aktuelnim finansijskim instrumentima koji se koriste u poslovanju regionalnih i svetskih berzi. Između ostalog, biće reči o trgovanju sa Venture capital, Excange Traded Funds, Funds of funds, Collateriyed comoodities futers kao i o pojedinim investicionim strategijama koje se primenjuju od strane individualnih i institucionalnih investitora.

Predavanje će održati profesor Nemanja Antić, licencirani broker koji je po završetku Ekonomskog fakulteta u Beogradu, smera za Međunardnu ekonomiju i spoljnu trgovinu,  obrazovanje nastavio na prestižnom Univerzitetu Šefild u Velikoj Britaniji. Iskustvo je sticao u finansijskim sektorima brojnih kompanija među kojima je i Agencija za privatizaciju Republike Srbije. Vlasnik je kompanije koja se bavi fnansijskom analizom i konsaltingom.

  • Tajne dobrog merchandisinga – 6 sekundi odluke

Predavanje obuhvata definisanje najvažnijih pojmova merchandisinga uz primere najbolje prakse za unapređenje i stimulisanje prodaje na mestu prodaje. Prezentovaće vam i definisati sve one aktivnosti koje dobar menadžer koji se bavi merchandisingom mora da zna i taktički primeni ali i objasniti kako 6 sekundi odluke može da bude presudno za poslovni uspeh u ovoj oblasti.

Predavač Aleksandar Vukosav diplomirao je na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu, smer inženjerski menadžment, na kome je završio i master studije. Tokom destogodišnje karijere iskustvom i savetima iz oblasti prodaje, marketinga, trade marketinga i exportnog menadžmenta doprineo je uspešnijem poslovanju mnogih internacionalnih kompanija kao što su Vital, Albus, Nestle i drugi, a trenutno je stategijski konsultant u FMCG industriji, kompaniji Omni Group Business Solution.

Ko može da se prijavi?

Kako je interesovanje za seminar veliko, zbog ograničenosti mesta potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave. Krajnji rok za prijave: petak, 20. jula do 17:00.

PRIJAVI SE OVDE!

Polaznici ITAcademy, BusinessAcademy i studenti ITS-a, seminar mogu pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu u 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link “Alternativna ulaganja na finansijskim tržištima i tajne dobrog merchandisinga. Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

Gde i kada?
Seminar će se održati u prostorijama LINK group-a, Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10:00.
Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

Exit mobile version