[ youth.rs ]

Razmeni se, promeni se – Iskoristi ovo leto na drugačiji način

Želiš da primeniš svoje znanje u praksi? Planiraš da se odmoriš od učenja i počneš da se baviš nečim konkretnim? Hoćeš da upoznaš nove ljude i sjajno se zabaviš? Idi na internacionalnu razmenu ili praksu. AIESEC na Univerzitetu Singidunum, poziva sve studente da dođu u sredu 25.04.2012. godine u 18h na Univerzitet Singidunum, gde će imati priliku da saznaju sve o letnjim praksama. Program internacionalnih razmena pruža maturantima i studentima mogućnost da kroz međunarodno volontersko iskustvo steknu znanje, razviju svoje veštine i liderske sposobnosti i steknu nova poznanstva preko naše globalne mreže kontakata. Volontirajući u nevladinim organizacijama, pomažući realizaciju raznih inicijativa, aktivnosti ili projekata, oni čine pozitivan uticaj na društvo na internacionalnom nivou. Svake godine, preko 16 000 naših članova iskoristi šansu da odu u inostranstvu kao i mogućnost da unaprede sebe u mnogim poljima. Iskoristi ovo leto na drugačiji način, upoznaj svet iz druge perspektive!

Kroz program stručnih praksi, AIESEC studentima omogućava sticanje znanja, iskustva, kao i lični i profesionalni razvoj kroz rad u kompanijama. Odlaskom na stručnu praksu, student imaju priliku da rade u organizacijama/kompanijama i da provode svoje vreme radeći u oblastima koje se odnose na menadžment, informacione tehnologije, inženjerstvo i prirodne nauke. Ove oblasti obuhvataju niz različitih poslova koji omogućavaju praktikantima da se stručno usavršavaju i naprave prve korake u svojoj budućoj karijeri. Studentima završnih godina i master studija pruža se mogućnost da upoznaju kulturu, običaje i tradiciju zemlje koju posete.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 111 zemalja, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu.

Više informacija o programima možete dobiti preko sajta www.aiesec.org.rs.

Exit mobile version