[ youth.rs ]

BCBP raspisuje konkurs za prijem XI generacije stažista i stažistkinja

Studentima/kinjama završnih godina studija, diplomcima i postdiplomcima sa fakulteta društvenih nauka, pruža se jedinstvena prilika da kroz aktivno uključenje u aktivnosti Centra:

Uslovi:

Opis posla:

Od stažiste/kinje se očekuje da:

Stažisti imaju i obavezu da prisustvuju redovnim sastancima zaposlenih u Centru i da u dogovorenim rokovima dostave svoj deo istraživanja. Posao mogu obavljati ili u kancelariji Centra ili od kuće. Svi drugi poslovi i uslovi rada biće dogovoreni u direktnom kontaktu sa odabranim stažistima. Centar stažistima ne obezbeđuje platu, niti snosi troškove smeštaja. Stažisti bi bili angažovani za period od šest meseci (1. februar – 31. jul 2012. godine), s mogućnošću produženja saradnje, pa i zapošljavanja.

Potrebna dokumentacija za prijavljivanje:

  1. biografija ne duža od 3 strane;
  2. motivaciono pismo u kom ćete navesti:

3. primerak ili deo pisanog rada (seminarski, diplomski, istraživanje, analiza…) ne duži od 10 strana.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite svoju prijavu do 15. januara 2012. godine na adresu: office@ccmr-bg.org sa naznakom „NA KONKURS ZA STAŽISTU/KINJU“. Prijave sa nekompletnom dokumentacijom i kandidati koji ne ispunjavaju formalne uslove neće biti uzeti u obzir. Samo oni kandidati/kinje koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Kontakt :

Beogradski centar za bezbednosnu politiku

Gundulićev venac 48, 11000 Beograd, Srbija

tel/fax: 011/3287 226, 011/3287 334

E-mail: office@ccmr-bg.org

Web: www.ccmr-bg.org

www.bezbednost.org

Exit mobile version