[ youth.rs ]

Sezona besplatnih radionica različitih tematika

Volonterski centar Vojvodine je i ove zime pokrenuo sezonu besplatnih radionica u svom Volonterskom klubu u prostorijama VCV-a, Njegoševa 3.  Volonterski klub (VK) je mesto gde mladi-volonteri mogu da podele svoja znanja i veštine kroz raznovrsne radionice kao i da na istim učestvuju. Obzirom na to da u Novom Sadu ne postoji ovakav vid organizovanja radionica, a i kad postoje slični programi često se naplaćuju, imali smo želju da mladima koji žele da kreativnije i aktivnije popune svoje slobodno vreme pružimo takvu priliku. Naši radioničari su prošli kroz obuku za vođenje radionica i učili su od strane sertifikovanih trenera iz oblasti neformalnog obrazovanja.

 

Način prijave je jednostavan. Svakog petka popodne šaljemo poziv za narednu nedelju a zainteresovani se mogu prijaviti, najkasnije dan pre održavanja radionice, na vcvklub@gmail.com. Potrebno je naglasiti ime željene radionice u naslovu maila i sačekati mail potvrde učešća. Kako je broj mesta na radionici ograničen, najbitniji faktor je brzina prijave.

 

 

Ponedeljak

Utorak

Sreda

Četvrtak

Petak

18-19:30h

Stvaranje kratkog filma

Novinarstvo za početnike

Umetnost življenja

Vežbajmo asertivnost

Kapuera muzika

20-21:30h

Engleski-časovi konverzacije

Dekupaž i reciklažna umetnost

Zanimljiva geografija

 

Gitarska sekcija

 

 

 

 

 

 

 

Aktivnosti u našem klubu počele su prošle godine a od ove godine, Klub pomaže Grad Novi Sad koji u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade pomaže realizaciju naših aktivnosti. Detaljnije o našem klubu imate na sledećem linku http://www.volontiraj.rs/volontiraj.php?page=volonterski-klub.

Volonterski centar Vojvodine (VCV) je nevladina, nestranačka i neprofitna omladinska volonterska organizacija sa sedištem u Novom Sadu, čije su primarne aktivnosti organizovanje međunarodnih volonterskih radnih kampova, razmena volontera na međunarodnom nivou, Lokalni Volonterski Servis, neformalna edukacija iz različitih oblasti, zaštita životne sredine, Volonterski klub…. Od 2006. godine VCV je znanično postao predstavnik međunarodne mirovne mreže za razmenu volontera Service Civil International (SCI) za Srbiju.

Exit mobile version