[ youth.rs ]

PRODUŽEN ROK ZA TELENOROVU KATEGORIJU NA FESTIVALU „PLAVI ZUB“

Filmovi snimljeni mobilnim telefonom za Telenorovu kategoriju „Dobre odluke“ na festivalu „Plavi zub“ mogu da se šalju do 28. januara do 10 časova. Autora najboljeg filma u ovoj kategoriji očekuje mobilni telefon Nokia C7, Telenorov paket iznenađenja i promocija filma na glavnoj strani Telenorovog sajta.

Potrebno je da zainteresovani za učešće u ovoj kategoriji pošalju svoj klip na Telenorovu Fejsbuk stranu. Filmovi ne smeju da budu prikazivani ranije niti da se dodatno dorađuju pomoću računara.

Posetioci Telenorove Fejsbuk strane mogu da glasaju, a tri filma sa najviše „lajkova“ ući će u finale. Žiri koji čine reditelj Stanko Crnobrnja, Vladimir Simić, kreativni direktor u agenciji Grej i Dragomir Nikolić, umetnički direktor u agencija Grej proglasiće pobednika.

Prvi festival filmova snimanih mobilnim telefonom održaće se u subotu 29. januara u prostorijama beogradskog Doma omladine. Festival je namenjen ljubiteljima filma i savremene tehnologije, sa ciljem razmene ideja i znanja, a osmišljen je u saradnji kompanija Telenor i Nokija, „Miksera“ i „Nedeljnog medijskog festivala“ iz Zagreba

Exit mobile version