[ youth.rs ]

Napišite priču i osvojite tablet PC Toshiba FOLIO 100!

Nakon sjajne promotivne akcije Toshibe na ovom blogu vezane za Toshibinu “Garanciju bez obzira na sve” gde na konkurs stiglo preko 20 priča a 4 autora nagrađeno vrednim nagrada, Toshiba opet povodom 25-godišnjice predstavljanja prvog laptopa za masovno tržište organizuje na ovom blogu promo-akciju sa vrednim nagrada.

Ovom prilikom Toshiba poziva fanove na svojim regionalnim Facebook stranicama da do 1. decembra napišu priču o svom prvom iskustvu sa kompjuterom ili laptopom, i objavite to na ovom postu u komentarima.

Osvojite Toshiba FOLIO 100 tablet!

Zato pozivam sve zainteresovane da u komentaru (poput ovih u prethodnoj akciji) napišu svoju zanimljivu priču na temu prvog iskustva sa kompjuterom ili laptopom, te na taj način učestvuju u stvaranju prve regionalne e-knjige, ali takođe budu u trci za osvajanje Toshiba FOLIO 100 Tablet PC-ja na Android operativnom sistemu.

Toshiba FOLIO 100 dimenzija 25,7cm / 10,1’’ prvenstveno je namenjen ljudima kojima je potreban 100% prenosiv i raznovrstan uređaj koji je uvek pri ruci. FOLIO 100 obuhvata širok izbor aplikacija i servisa za korišćenje medija, pretraživanje interneta i društveno umrežavanje, i nudi bogato multimedijalno iskustvo. Ovaj lagani uređaj u čijem korišćenju se uživa ima izuzetno intuitivan grafički interfejs koji je Toshiba razvila da radi na Android 2.2 platformi (Froyo).

Prva regionalna e-knjiga

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. 25 priča iz svake zemlje će biti izabrano i uvršteno u regionalnu elektronsku knjigu koja će se naći na sajtu www.issuu.com. Ove priče će biti objavljene na svih sedam jezika ali i prevedene na engleski.

Kako učestvovati na nagradnom konkursu?

Kako bi učestvovali na konkursu morate ispuniti sledeće uslove:

  1. Morate da imati aktivan Facebook nalog sa vašim pravim imenom i prezimenom, više od 18 godina i barem 30 Facebook prijatelja
  2. Morate da Like-ujete Toshiba Srbija Fan stranu
  3. Napišite priču na temu “Moj prvi laptop/računar” do 300 reči u komentarima na ovaj post

Konkurs će biti održan u sledećih sedam zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Izraelu, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji. Korisnici koji žele da učestvuju treba da budu fanovi Toshiba Facebook regionalne stranicehttp://www.facebook.com/ToshibaSrbija, i žive u navedenim zemljama. Prvi nagrada za najbolju priču iz svake od zemalja je tablet računar Folio 100.

Ne čekajte časa, napišite priču i osvojite Toshiba Tablet PC!

Izvor: www.personalmag.rs

Exit mobile version