[ youth.rs ]

Medjunarodna konferencija “Treba N(acionalna) A(gencija) za M(lade)!”

“Grupa Hajde da…”, nakon Foruma za uspostavljanje Nacionalne agencije za mlade, održanog 01.07.2010. godine, organizuje Medjunarodnu konferenciju “Treba N(acionalna) A(gencija) za M(lade)!”, od 12-13. oktobra 2010., u Ustanovi kulture Vuk Karadžić (multimedijalna sala), Bulevar Kralja Aleksandra 77a sa ciljem nastavka procesa zagovaranja za osnivanje NA u Srbiji. Medjunarodna konferencija sastoji se iz dva dela:

Prvog dana, predstavnici Nacionalnih agencija za mlade predstaviće svoje Nacionalne agencije, standarde rada, komunikaciju sa zainteresovanim grupama, motivisanje mladih i organizacija da se ukljuce u Program Mladi u akciji. Osim toga, predstaviće nam dobru praksu, ali i izazove koje su imali tokom osnivanja ili rada NA.

Drugog dana, radn e grupe će predložiti ključne principe rada buduće NA i sastaviti listu konkretnih preporuka, koje ce biti moguce koristiti nadalje u procesu uspostavljanja Nacionalne agencije u Srbiji.

Sa sajta mozete skinuti konacnu verziju Deklaracije koja je produkt rada Foruma, a biće potpisivana na konferenciji (i nakon nje), kao i agendu konferencije. Sa sajta mozete skinuti konacnu verziju Deklaracije koja je produkt rada Foruma, a biće potpisivana na konferenciji (i nakon nje), kao i agendu konferencije.

Molimo vas da do 7. oktobra 2010. do 12h potvrdite (porukom na e-mail adresu suzana@hajdeda.org.rs) da li ste zainteresovani da se priključite ovoj inicijativi, kao i da li ste u mogućnosti da prisustvujete sastanku.

Projekat finansira USAID u okviru programa “Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva”, a realizuje Institut za održive zajednice (ISC).

Exit mobile version