[ youth.rs ]

Prekogranična inicijativa za izgradnju poverenja – poziv za učesnike

Program za dijalog mladih iz Novog Sada i organizacija Ligo Lex Legis iz Prištine, pozivaju Vas da se prijavite za učešće u petomesečnom projektu „Prekogranična inicijativa za izgradnju poverenja“, koji će biti implementiran na prostoru Srbije i Kosova. Projekat „Prekogranična inicijativa za izgradnju poverenja“, biće implementiran od strane organizacije Program za dijalog mladih iz Novog Sada kao nosioca projekta, uz saradnju sa partnerskim organizacijama Ligo Lex Legis iz Prištine, ELSA K. Mitrovica i organizacije Zenit iz Prizrena.

Cilj ovog projekta je da omogući bližu saradnju  studenata Univerziteta u Srbiji i Univerziteta na Kosovu, kao i da promoviše ideju o pomirenju i saradnji između srpske i albanske zajednice.

Prijava za učešće u studijskoj poseti
Novi Sad (27 – 29. septembar 2010.) – Priština (18 – 20. oktobar 2010.)

Pozivamo sve zainteresovane studente i mlade ljude sa prostora Srbije i Kosova da se prijave za učešće u studijskoj poseti Novom Sadu/Prištini. Organizatori projekta odabraće do dvadeset mladih iz Srbije i sa Kosova na osnovu primljenih prijavnih formulara, biografije učesnika i kriterijuma za učešće u projektu.

Da biste se prijavili za učešće u projektu, potrebno je da preuzmete prijavni formular, koji zajedno sa svojom biografijom treba da pošaljete na adresu milanovicv@ydprogramme.org najkasnije do 15. septembra 2010. godine.

Preuzmite pozivno pismo>>
Preuzmite prijavni formular>>

U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije molimo vas da kontaktirate Vanju Milanovića putem email:milanovicv@ydprogramme.org

Exit mobile version