[ youth.rs ]

POZIV ZA UČEŠĆE NA 3. SAJMU OMLADINSKIH IDEJA I 2. REGIONALNIM SUSRETIMA PREDSTAVNIKA KzM I OMLADINSKIH ORGANIZACIJA

Omladinski klub Novoga Bečeja – NBO I PAAD centar za sociokulturološke izuzetnosti u periodu 20.- 22.aprila organizuju u Novom Bečeju: “3. Sajam omladinskih ideja i 2. Regionalne susrete predstavnika Kancelarija za mlade i Omladinskih klubova”  pa Vas sve stoga najlepše pozivamo da ukoliko imate volje, želje i resurse uzmete učešće u realizaciji istog.

Planiramo da na sajmu predstavimo: Kancelarije za mlade, omladinske organizacije, organizacije koje se bave mladima, projekti i programi za mlade, republičke, pokrajinske i lokalne institucije koje se na bilo  koji način bave mladima….

Aktivnosti će biti realizovane:

 

Za sve informacije možete nam se obratiti na 063 562 921 Kristijan Lukić projekt menadžer  3. Sajma omladinskih ideja 2. Susreta predstavnika Kancelarija za mlade i Omladinskih klubova, 063 34 84 30 Saša Dujin asistent manađera projekta i 063/68-37-66 Dušan Pavlović tehnička podrška, kao i na mejlove, lukickristijann@yahoo.com, ducacos@gmail.com i grupapaad@yahoo.com.

Prijave slati do 10.aprila 2010. na pomenute e-mail adrese ili ih posaljite na fax 023 775 806 a prijava treba slati u priloženom formularu.

MI obezbeđuejemo medijsku pokrivenost na lokalnim i regionalnim medijima, kao i izradu zajedničkog promotivnog materijala, ishranu i osveženju promotera i učesnika susreta, sportsku opremu, radni materijal, a za one učesnike koji nisu u mogućnosti pokrivamo putne troškove i smeštaj u privatnom smeštaju i hotelu „Tiski cvet“.

Srdačno Vas pozdravljamo, u nadi da ćete nam se pridružiti u akciji promocije OMLADINSKOG AKTIVIZMA.

 

Trenutni donatori ovog projekta su: POKRAJINSKI SEKRETARIJAT za REGIONALNU I MEĐUNARODNU SARADNJU, OPŠTINA NOVI BEČEJ I HOTEL TISKI CVET.

Exit mobile version