[ youth.rs ]

Dan OTVORENIH VRATA

 Ujedinjene Nacije od 23. do 30. oktobra tradicionalno obeležavaju Nedelju Ujedinjenih Nacija u Srbiji. Ove godine, Nedelja Ujedinjenih Nacija posvećena je mladima, njihovoj promociji i razvoju. Svaki dan u ovogodišnjoj UN Nedelji posvećenoj mladima se obeležava pod drugim sloganom. Tako se sreda, 28. oktobar 2009. godine obeležava pod sloganom "ZDRAVLJE MLADIH".

Tim povodom, 28. oktobra 2009. u vremenu od 10-13 časova Dom zdravlja Obrenovac u saradnji sa Kancelarijom  za mlade opštine Obrenovac sprovodi akciju '' OTVORENA VRATA ZA MLADE''. Tog dana će u Dispanzeru za školsku decu i omladinu-Savetovalište za mlade, Centru za prevenciju i Savetovalištu za zdravstvenu zaštitu žena mladi moći da obave potrebne preglede, dijagnostiku i da dobiju savete i odgovore na sva pitanja u vezi sa očuvanjem i unapređenjem zdravlja.

Kancelarija za mlade poziva sve zainteresovane mlade da ovaj dan iskoriste za promociju zdravih stilova žiivota, kao i promociju aktivnog učešća mladih u brizi o sopstvenom zdravlju.

Okupljanje i organizovan odlazak iz Kancelarije za mlade je u 9:30.

 

 

Exit mobile version