[ youth.rs ]

Još 3000 mesta za Exit kamp

Mesec dana od početka izdavanja mesta u kampu više od 4000 kampera obezbedilo je svoje mesto. Uz još 500 rezervacija primljenih u poslednjih sedam dana, ostaje još oko tri hiljade slobodnih mesta u kampu.  Bez rezervacije mesto ćete moći dobiti jedino ako do početka festivala u kampu ostane slobodnih  mesta.

 Sudeći po tempu kojim rezervacije pristižu, posebno od gostiju iz inostranstva kojih je sada već 3 i po hiljade, šanse da ove godine ostane slobodnih mesta mnogo su manje, pa je najbolje da rezervišete svoje mesto na vreme.

Krajnji rok za plaćanje je 29. jun 2007, a ako zbog velike gužve bude potrebno da se ovaj rok pomerimi, organizatori će posetioce blagovremeno obavestiti.

Posetioci koji za smeštaj u EXIT kampu žele da koriste kamp prikolice i slična kamperska vozila, moraju da se obrate na \n kamp@exitfest.org. Za ovaj vid smeštaja ostalo je još vrlo malo prostora i u naredne dve nedelje će se zaključiti spisak. Za dodatne informacije posetite stranicu kampa, a svoje mesto možete rezervisati i ovde.

Na stranici www.myexit.org/EXIT+kamp možete kontaktirati organizatore kampa. Posetite njihovu stranicu, uključite se i osvojite besplatnu propusnicu za ovogodišnji EXIT kamp.

Exit mobile version