[ youth.rs ]

Tweetokracija

 U Zagrebu se 5. novembra organizuje jedan zanimljiv seminar – Tweeterokracija. Osnovna tema seminara je korišćenje Twittera u poslovanju, marketingu i odnosima s javnošću. Popularnost društvenih mreža u Hrvatskoj i regiji, kao i u svetu, neosporna je. Dok Facebook i Myspace privlače i mlade i stare, jedna nova društvena mreža stalno raste i 1300%! Radi se o Twitteru, društvenoj mreži koja osvaja i naše krajeve.

Na  seminaru ćete naučiti kako učestvovati na Twitteru i otvoriti korisnički profil za sebe ili svoju firmu. Nećete samo svladati tehnička znanja u korištenju raznih aplikacija, već ćete naučiti i kako najbolje koristiti Twitter u onome čime se bavite, bilo to istraživanje neke teme ili marketing. U Tweetokraciju će vas uvesti Ivan Brezak Brkan, strateg za nove medije firmi poput Microsoft Hrvatska i stručni saradnik časopisa Bug i Mreža, i Pedja Pušelja, internet preduzetnik iz Francuske i jedan od najpopularnijih blogera u našoj regiji. Obojica su među najpopularnijim korisnicima Twittera u regiji, svaki sa više od 1000 pratitelja.

Oprah, Ashton Kutcher, Al Gore, ali i firme poput Della, New York Timesa i Microsofta koriste upravo Twitter kako bi komunicirali sa svojim korisnicima i fanovima. U Hrvatskoj su firme poput Microsoft WinDaysa, Tportala i Epsona takođe prepoznale vrednost najbrže rastuće društvene mreže u svetu.

Tweetokracija je namenjena:

Na seminaru ćete naučiti:

Kako ćete sve to svladati?

Seminar je ograničen na 20 mesta. Posle odslušanih predavanja sledi praktičan deo seminara u kojem ćete otvoriti svoj lični Twitter profil, ako ga još nemate, i prilagoditi ga svojim potrebama. Pošto nađete koga ćete pratiti, slede i prvi “tweetovi” odnosno poruke. Kroz praktične primere videćete kako koristiti linkove i video i fotografske sadržaje na Twitteru za maksimalni efekt.

Predavači

Ivan Brezak Brkan kao strateg za internet marketing i nove medije pomaže firmama poput Microsoft Hrvatska u razvoju novih medija i učestvovanju u društvenim mrežama poput Twittera. Stručni je suradnik za internet poslovanje vodećih hrvatskih IT časopis Bug, Mreža i Plan B. Piše o zbivanjima na internet tržištu srednje Evrope za evropsko izdanje vodećeg svetskog bloga o tehnologiji, Techcrunch. Autor je i dva stručna whitepapera na temu Razvoja poslovnih web stranica [PDF] te korištenja blogova u marketingu i poslovanju [PDF].

Pedja Pušelja, poznat pod pseudonimom Blogowski, jedan je od najpopularnijih blogera u regiji. Na svom blogu već je pisao o real time novinarstvu, promociji blogova na Twitteru i mnogim drugim temama vezanim za prisustvo na najbrže rastućem mediju na svijetu. Specijalizirao se za upotrebu društvenih mreža i blogova u poslovanju, a na Twitteru je aktivan od 2007. pa se smatra jednom od prvih promotora korištenja Twittera u regiji. Smatra kako Twitter može biti ne samo izuzetno efikasan alat za poslovnu upotrebu već i za razvoj brenda prisutnog na internetu.

Cena seminara:

Prvih 10 mjesta za 1.200,00 kn + PDV
Normalna cena 1.500,00 kn + PDV

Kurs kune pogledajte na sajtu Hrvatske narodne banke.

Za seminar se možete prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu seminara.

Izvor> IT dogadjaj

Exit mobile version