[ youth.rs ]

Konkurs za stipendije Unikredit banke za masters studije

Bankarska grupacija Unikredit (UniCredit) objavila je konkurs za dodelu stipendija studentima iz Srbije i još 22 zemlje u kojima posluje, za masters studije bankarstva i finansija na Univerzitetu u Bolonji. Kako se navodi u saopštenju, italijanska Unikredit grupa dodeliće 20 delimičnih ili punih stipendija u iznosu od 10.000 do 25.000 evra za međunarodni master program iz poslovne administracije (MBA) u poslovanja sa građanima u bankarstvu i finansijama.

Za stipendije mogu da konkurišu kandidati koji imaju zavšen fakultet, tri godine radnog iskustva koje ne mora biti iz oblasti bankarskog poslovanja, i koji odlično poznaju engleski jezik.

Rok za prijavu studenata je 15. avgust 2009.godine.

Master obuhvata jednogodišnji redovni akademski program na engleskom jeziku, a uključuje i tri meseca praktičnog rada u sektoru poslovanja sa stanovništvom u nekoj od zemalja u kojima je Unikredit grupa posluje.

Studenti koji pokažu izvrsne rezultate tokom studija i prakse, imaće priliku da se zaposle na menadžerskim pozicijama u Unikredit grupi.

Za više informacija o prijavljivanju i stipendijama svi zainteresovani mogu da kontaktiraju Unikredit MBA preko i-mejl adrese unicreditmba@almaweb.unibo.it.

Exit mobile version