[ youth.rs ]

Konkurs za posao u EXIT kampu

 Ukoliko ste mladi, odgovorni, vredni, ljubazni, komunikativni i govorite engleski i još po neki jezik, koristite kompjuter i spremni ste da radite u timu, pozivamo vas da se prijavite na konkurs za rad u sektoru recepcija Exit kampa.
Ukoliko vam više leži fizički posao i volite da majstorišete, jaki ste, možete da održavate higijenu u kampu, preporučujemo vam da se prijavite za sektor kvalitet usluga i smeštaja Exit kampa. Takođe, možete doprineti bezbednosti kampa tako što ćete biti deo sektora nadzorna (steward) služba u kojoj zaposleni obavljaju poslove izviđanja, nadgledanja i kontrole bezbednosti posetilaca i kampa i u slučaju opasnosti, nesreće i/ili nepredviđenih situacija obaveštavaju profesionalnu službu obezbeđenja kampa i daju informacije posetiocima kampa.

Sve zainteresovane pozivamo da ovde preuzmu formular, popune ga i pošalju na e-mail adresu: kamp@myexit.org Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. do 25. maja 2009. godine.

Na ovoj e-mail adresi možete dobiti i dodatne informacije i odgovore u vezi sa ovim konkursom. Kandidati koji prođu prvi krug biće pozvani na razgovor, a odluka o ne/izboru kandidata, biće poznata svim prijavljenima na ovaj konkurs do 01. juna 2009. godine.

Očekujemo vas na našem konkursu i radujemo se saradnji i desetom Exitu.

Tim Exit Kampa

Exit mobile version