[ youth.rs ]

Letnja škola Nedelja socijaldemokratije 2008.

„Nedelja socijaldemokratije 2008" je internacionalni letnji kamp koji se organizuje već treću godinu za redom. Ovogodišnja “Nedelja socijaldemokratije” će se održati od 11. do 18. jula, u kampu , u prelepom okruženju, na najlepšem jezeru u Vojvodini – Paliću. “Nedelja socijaldemokratije” je zamišljena kao sedmodnevna letnja škola, koja će okupiti više od 60 učesnika/ca iz podmladaka socijaldemokratskih političkih stranaka (DS, LSV i SDU)

omladinskih i studentskih organizacija, mladih iz sindikata i aktivista/aktivistkinja iz zemalja bivše Jugoslavije. Teme zastupljene na ovoj školi omogućiće mladima da steknu nova znanja i veštine, razmene mišljenja i iskustava iz svojih zemalja i naravno dobro se zabave. Po završetku letnje škole će svi učesnici dobiti sertifikate o pohađanju.

 

Teme i predavači

 

Odabrani predavači biće priznati eksperti, istraživači i analitičari društvenih i političkih dešavanja iz zemlje i regiona. Teme koje će biti zastupljene su:

·        Evropske integracije – socijalna Evropa kao cilj

·        Ideologija

·        Veštine političke komunikacije

·        Timski rad

·        Pregovaranje

·        Upravljanje kampanjama

 

Predavanja su zamišljena kao serija debata i paralelnih radionica o različitim temama koje su ključne za napredak zemalja i društava Zapadnog Balkana i njihovu integraciju u Evropsku Uniju:

Prijava

Ukoliko ste mladi (do 27 godina) željni novih znanja, druženja i otvorenog ste duha, uzmite učešća u najboljem ovogodišnjem letnjem programu u Srbiji. Prijavite se na sajtu: www.nedeljasocijaldemokratije.com. Prijave traju  do 27. juna. Više informacija na telefon 0640763398

Exit mobile version