[ youth.rs ]

Foto konkurs pokreta Evropa nema alternativu (krajnji rok 30.04.08)

 Pokret Evropa nema alternativu raspisuje konkurs za najbolje fotografije na temu Evropa mojim očima. Nagrađene fotografije biće okačene na web stranici pokreta i prikazane na izložbi pokreta Evropa nema alternativu 9. maja, na Dan Evrope, u Beogradu, kao i u još nekoliko gradova Evrope. Prijavu i više informacija možete naći na www.euserbia.rs .

Fotografije, uz prijavu, slati na: fotokonkursena@gmail.com do 30. aprila 2008.

Propozicije konkursa:

  1. Pravo učešća na konkursu imaju svi državljani/ke Republike Srbije uzrasta od 18 do 30 godina.
  2. Fotografije mogu biti izrađene u crno beloj ili kolor tehnici. Svaki autor/ka može dostaviti maksimalno 4 rada.
  3. Fotografije se šalju u elektronskom formatu (min. A4 format u rezoluciji 300dpi) zajedno sa prijavom. Ime fajla u kome se šalje fotografija mora sadržati ime i prezime autora i redni broj koji odgovara nazivu fotografije u prijavi.

 

Ostale napomene:

Odluka žirija je konačna i neopoziva. Rezultati žiriranja će biti objavljeni na internet stranici pokreta „Evropa nema alternativu“, a nagrađeni autori/ke će biti lično obavešteni. Žiri će se odlučiti za deset fotografija.

Organizator može koristiti izložene radove za reprodukciju u štampi bez plaćanja autorskog honorara. Sa prispelim radovima će se postupati pažljivo, ali organizatori ne snose odgovornost za gubitak ili oštećenje radova prilikom transporta.

Exit mobile version