[ youth.rs ]

BEST design WEEK – Dizajn je svuda

Udruženje studenata tehnike Evrope — BEST Beograd, četrnaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST design WEEK,  od 18. do 24. maja 2024. godine, koji će se održati na Fakultetu organizacionih nauka.
Seminar je originalan projekat lokalne grupe BEST Beograd, koji u kontinuitetu već dugi niz godina uspešno plasira kvalitetno obrazovanje od strane najaktuelnijih stručnjaka sa našeg tržišta. Kako je seminar  prepoznatljiv po svom kvalitetnom edukativnom programu, tako je i po vizuelnom identitetu, kreativnosti i inovativnosti.

Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima, bez obzira na to da li oni imaju ili nemaju dosadašnje iskustvo iz ponuđenih oblasti. Na taj način, pohađanje seminara je idealna prilika da se stekne novo, ili po mogućnosti, unapredi već stečeno znanje. Cilj projekta je da se obezbedi besplatno savladavanje, napredovanje i usavršavanje na polju grafičkog dizajna, web dizajna, digitalne fotografije i video montaže.

Seminar se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju sledeće teme:

Pored navedenih radionica organizujemo i dan predavanja posvećen ažurnostima savremenog dizajna – Design Insight koji će se održati 8. maja. Cilj predavanja je da podstaknemo kreativnost studenata zainteresovanih da se bave dizajnom i brendiranjem, motivišemo njihov napredak kroz zanimljiva predavanja predavača i stručnjaka u svojoj oblasti. U okviru ovog događaja, studenti će imati mogućnost da diskutuju sa najuticajnijim dizajn stručnjacima sa naših prostora. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici radionica, uz prijavu.

Prijave za učešće na BEST design WEEK-u su otvorene od 24. aprila do 9. maja na sajtu bdw.best.rs gde možete naći više informacija o projektu. Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Exit mobile version