[ youth.rs ]

Program stručne prakse 2024/2025 – jedinstvena prilika za mlade iz južne i jugozapadne Srbije koji započinju njihove profesionalne karijere

Misija OEBS-a u Srbiji u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i saradnji sa: Narodnom skupštinom, Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ministarstvom za Evropske integracije, Ministarstvom turizma i omladine, Koordinacionim telom Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Poverenikom za zaštitu ravnopravnosti, Kancelarijom za javne nabavke, Agencijom za sprečavanje korupcije i Nacionalnom akademijom za javnu upravu pružaju jedinstvenu priliku za mlade iz južne i jugozapadne Srbije koji započinju njihove profesionalne karijere.

Tražimo kandidate i kandidatkinje za Program stručne prakse, koji predstavlja priliku za mlade stručnjake i stručnjakinje da rade u državnim institucijama u Beogradu u periodu od deset meseci.

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA: 15. APRIL 2024. godine

Zašto se prijaviti:

OPŠTI USLOVI ZA KANDIDATE I KANDIDATKINJE:

OD KANDIDATA I KANDIDATKINJA SE OČEKUJE:

MISIJA OEBS-a U SRBIJI ĆE IZABRANIM UČESNICIMA I UČESNICAMA PRUŽITI:


PROCES SELEKCIJE:

Kandidati i kandidatkinje za koje se na osnovu podnete pisane prijave ustanovi da su najkvalifikovaniji/e, biće pozvani na intervju i pisani test. Kandidati i kandidatkinje će se ocenjivati isključivo na osnovu rezultata postignutih tokom procesa selekcije, a konačan izbor biće donet na osnovu ocene pisane prijave i postignuća na pisanom testu i intervjuu.

U skladu sa principima jednakih mogućnosti i smernicama OEBS-a u oblasti rodne ravnopravnosti, ohrabrujemo kandidate i kandidatkinje svih nacionalnih i verskih zajednica da se prijave. Prilikom odabira kandidata vodiće se računa o odgovarajućoj zastupljenosti po svim osnovama.

*Učešće u intervjuu ne garantuje odabir. Konačan broj odabranih kandidata zavisiće od broja kvalifikovanih kandidata i kapaciteta institucije domaćina i dostupnosti sredstava.

*Imate pitanja? Pišite nam na: esma.lotinac@osce.org ili na broj telefona 063307804
Prijava
Exit mobile version