[ youth.rs ]

Prijava volontera – Karavan “Čisto iz ljubavi” i u vašem gradu

Budi ekoheroj!

Želiš da da budeš inicijator promena u svom okruženju, da unaprediš svoju životnu sredinu i budeš dokaz da je ključ u pojedincu? Ako je odgovor da, uključi se uz najbolju dugoročnu volontersku organizaciju u Srbiji „Čepom do osmeha“ koja u saradnji sa prijateljima „Lidl“ organizuje masovnu ekološku akciju „Čisto iz ljubavi“!

Gradovi i datumi gde se održava ekološka akcija „Čisto iz ljubavi“:

Kako se priključiti akciji?

Za akciju ćemo pripremiti potreban alat za prikupljanje, separaciju i čišćenje otpada (grabulje, rukavice, kese, itd), kao i hranu i osveženje.

Kako ja mogu doprineti, koje su moje obaveze?

Ukoliko prijavljujete lokacije i želite da budete deo akcije evo par informacija za vas.

Ova akcija Lidla, proistekla je iz strategije Švarc grupe (Schwarz Gruppe) “REset Plastic”, za odgovorno upravljanje plastikom, koja je usmerena na pet oblasti delovanja: od izbegavanja upotrebe plastike, čemu je najbolji primer kompanijsko povlačenje potrošačkih plastičnih kesa i dodatnih poklopaca na mlečnim proizvodima, recikliranja, uklanjanja plastike iz prirode, što se odnosi i na akciju “Čisto iz ljubavi”, do podsticanja ekoloških inovacija i edukacije u ovoj oblasti.

Humanitarno ekološka akcija „Čepom do osmeha“ u skladu sa ciljevima i misijom organizacije, a naročito s obzirom na to da će sredstva od sakupljenih sirovina sa svih lokacija biti utrošena na kupovinu pomagala za decu sa smetnjama u razvoju, sasvim prirodno se priključila ovoj masovnoj akciji čišćenja u Republici Srbiji.

Uključi se! Očistimo gradove i Srbiju čisto iz ljubavi!

Prijava volontera

Udruženje  „Čepom do osmeha“ poziva volontere i volonterke da nam se pridruže u zajedničkom čišćenju koje organizujemo sa kompanijom Lidl Srbija pod nazivom „Čisto iz ljubavi“.

Budite deo našeg tima, dođite da se družimo i zajedničkim snagama uklonimo otpad iz prirode.

Svi zainteresovani volonteri mogu se prijaviti popunjavanjem kontakt forme ili slanjem mejla na cepomdoosmeha@gmail.com.

Exit mobile version