[ youth.rs ]

Poziv za besplatni kurs engleskog jezikaza osobe sa invaliditetom sa teritorije grada Beograda

Forum mladih sa invaliditetom poziva osobe sa invaliditetom sa teritorije grada Beograda da se prijave na besplatno pohađanje kursa engleskog jezika.

Osnovne informacije o kursu:

Učesnici:

15 osoba, podeljenih u dve grupe u zavisnosti od nivoa znanja

Vreme pohađanja kursa:

Planirani početak je 9. januar 2023. Kurs će trajati 12 nedelja, dok će se časovi odvijati dva puta nedeljno (sredom i petkom) u trajanju od 60 minuta.

Mesto:

Kurs realizuje škola jezika Robertson, ul. Cvijićeva 80, Beograd, dok će se časovi organizovati online putem Zoom platforme.

Cena:

Kurs, kao i svi korišćeni materijali tokom obuke, besplatni su za sve učesnike (sve troškove pokriva Forum mladih sa invaliditetom)

Kako se prijaviti:

Svi zainteresovani se mogu prijaviti elektronskim putem na e-mail: office@fmi.rs I to dostavljanjem svoje biografije, u kojoj će biti naznačena I vrsta podrške ukoliko je potrebna (prilagođavanje radnog materijala I slično) sa napomenom ,,Prijava za kurs engleskog jezika”.

Rok za prijavu: 

petak 23. decembar 2022.

Svi prijavljeni će biti obavešteni o ishodu selekcije najkasnije do 30. decembra 2022.

***

Obuka se realizuje u okviru programa ,,Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada” koji je finansiran od strane grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

Exit mobile version