[ youth.rs ]

Pozivamo te da se prijaviš na nagradni konkurs za kreativna i inovativna rešenja povodom Međunarodnog dana praktikanata!

Beogradska otvorena škola i Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) i ove godine obeležavaju Dan praktikanata. Prethodnih godina smo kroz ulične performanse i javne kampanje ukazivali na izazove mladih na praksama i ukazivali na važnost poštovanja svih elemenata koji jednu praksu čine kvalitetnom. Za mlade u Srbiji prakse predstavljaju dobru odskočnu dasku u daljem razvoju karijere jer im omogućavaju da steknu iskustvo, veštine i prošire mrežu kontakata. Kvalitetnu radnu praksu čine elementi kao što su ugovor, ograničeno trajanje, program učenja, evaluacija uspeha, sertifikat, mentorstvo i finansijska nadoknada!

Ove godine nastavljamo sa obeležavanjem Dana praktikanata i zalaganjemza #KvalitetnePrakse!

ŠTA:Pozivamo te da se ove godine priključiš obeležavanju ovog dana i učestvuješ u nagradnom konkursu tako što ćeš osmisliti kreativno rešenje na jednu od sledeće dve teme:

Potrebno je da nam pokažeš šta za tebe predstavlja radna praksa. Šta je najbitnije da svaka praksa sadrži? Šta su najvažniji elementi prakse za tebe? Koliko ona treba da traje i kako do njih doći?

Ukoliko se odlučiš za ovu temu hteli bismo da nam pokažeš kako bi ti obeležio/la Dan praktikanata i kako bi podstakao/la mlade da se priključe obeležavanju tog dana. Fokusiraj se na ključne poruke koje želiš da tvoji vršnjaci vide na ovakvom događaju i na koji način želiš da predstaviš te poruke.

KO: Na konkursu mogu učestvovati svi mladi iz Srbije, uzrasta od 15 do 30 godina.

KAKO:Svoje radove možeš poslati u likovnom ili literalnom obliku:

KADA:Rad sa prijavnim formularom nam pošalji do 23.11.2020. do 14h.na mejl adresu – puz@bos.rsKratak prijavni formular se nalazi OVDE.

Tvoj rad će pregledati i oceniti nezavisna komisija, a radovi koji uđu u uži krug biće promovisaniputem društvenih mreža, dok će tri najbolja biti nagrađena novčanim nagradama!

 

 

NAGRADE:

I mesto – Vaučer u iznosu od 30.000 dinara za tehničku robu

II mesto – Vaučer u iznosu od 20.000 dinara za tehničku robu

III mesto – Vaučer u iznosu od 10.000 dinara za tehničku robu

NAPOMENA: Za sva pitanja i nedoumice kontaktiraj puz@bos.rs

 

SREĆNO!

Exit mobile version