[ youth.rs ]

OPO sviraju kao predgrupa Muse

Vojvođanski sastav Oružjem Protivu Otmičara obeležiće svoj povratak nastupom sa grupom Muse u nedelju uveče u Beogradskoj areni.OPO su upravo završili novi album koji će polovinom novembra objaviti Automatik Records i zvaće se Znaš ko te pozdravio.

Nova postava benda je ojačana novom pevačicom Ivanom, koja ima 19 godina i dolazi iz Novog Sada.

„Posle neuspeha poslednjeg albuma čvrsto sam rešio da više neću da se bavim muzikom ni na kakav način”, objašnjava lider OPO Nikola Pavković razloge za povratak Otmičara.

“Međutim to me je držalo nekoliko meseci. Inficiran muzikom pre 30 godina, shvatio sam nama leka.”

On navodi da je potraga za novim članovima benda trajala je do sredine leta, da nema muzičara u Zrenjaninu koji nije probao da zasvira u otmičarima i na kraju se našao sa Srđanom (bubanj) i Žaretom (bass).

“Razne devojke su pevale od tri dana dana do tri meseca i ništa. Kada sam već izgubio nadu da će se pojaviti ’ona prava’, stiže glas iz Novog Sada – jedna mala plava ‘na ramenu mi spava’ odlično svira gitaru i odlično peva. Nabavim njen telefon, uradimo probne snimke i za četiri dana snimimo sve vokale u studiju koji sam prethodnih godina napravio u Zrenjaninu. Ivanu ćete videti i čuti i uveriti se da pravo rešenje dolazi kada

Exit mobile version