[ youth.rs ]

Fonklame

U sredu, 6. marta, svečano se otvara jedan od najvedih festivala marketinga pod nazivom FONklame, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere.
Dvanaesti put zaredom FONklame de okupiti vodede stručnjake iz oblasti marketinga koji de studentima pružiti priliku da zakorače u svet Influens marketinga. FONklame de trajati u periodu od 6. do 10. marta, a kako tradicija nalaže, ni ove godine nije izostavljen humanitarni karakter festivala. Otvaranje projekta, poznatije kao Veče reklama, održade se 6. marta, kada de se prikazati najbolje reklame od 1960-ih pa do danas, sa temom “Putovanje kroz vreme”. Cena karata je 250 dinara, a sva sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za Veče reklama bide upladena Udruženju dece obolele od raka, Nurdor-u.
Ove godine, 10. marta, učesnici de modi da prisustvuju panel diskusiji na temu ,,Influens marketing”, a svoja iskustva de sa studentima podeliti poznati influenseri i vodede kompanije na tržištu:

Uloga moderatora ovogodišnje panel diskusije pripala je Mini Smiljanić, PR-u i menadžeru digitalnih medija i događaja, koja trenutno radi u marketing sektoru BitefArtCafe-a.
Takođe, 10. marta de se održati i strateške i digitalne radionice za učesnike projekta, a koje de održati najeminentniji eksperti i kompanije iz oblasti marketinga :

Nakon predavanja, bide prezentovana studija slučaja, koju de učesnici rešavati sve do 17. marta. Cilj rešavanja ove studije slučaja je primena stečenog znanja u praksi, kroz rešavanje konkretnog zadatka. Studiju slučaja zadaje agencija “McCann”, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Ne propustite jedinstvenu priliku da budete deo ovogodišnjeg festivala marketinga, od vodedih stručnjaka čujete korisne savete i iskustva iz oblasti Influens marketinga, prisustvujete radionicama, učestvujete u rešavanju studije slučaja, a uz sve to, budete humani i 6. marta doživite pravo putovanje kroz vreme! Prijave se otvaraju u nedelju, 24. februara u ponod! Vidimo se!

Exit mobile version