[ youth.rs ]

Konkurs za odabir druge generacije Akademije omladinske politike

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) poziva mlade i motivisane pojedince i pojedinke da se prijave na konkurs za drugu generaciju Akademije omladinske politike i unaprede svoje znanje o omladinskoj politici i aktivizmu.

Akademija omladinske politike je jednosemestralni obrazovni program KOMS-a na kome će 20 odabranih polaznika i polaznica imati priliku da iskustveno uče o omladinskoj politici, upoznaju se sa najvažnijim akterima i instrumentima za poboljšanje položaja mladih, ovladaju veštinama za aktivno učešće u društvu i osnaže se za uspešno zagovaranje kako bi doprineli unapređenju položaja mladih u svojim zajednicama i šire.

Program Akademije omladinske politike će realizovati trenerska baza i koordinatori programa Krovne organizacije mladih Srbije, koji će i mentorski pratiti i podržati razvoj svakog polaznika/ce Akademije.

Uslovi konkursa:

Kriterijumi za izbor polaznika/ca:

Program Akademije omladinske politike 2018 će biti realizovan od oktobra do decembra 2018. godine kroz modularnu obuku koja podrazumeva:

Za više informacija o procesu selekcije i programu Akademije možete kontaktirati Miljanu Pejić, koordinatorku programa KOMS-a, putem e-mail adrese: miljana.pejic@koms.rs ili na telefon 062/467-344, radnim danima od 9 do 17 časova.

Poziv u .pdf formatu možete preuzeti ovde.

Prijavni formular, koji je potrebno popuniti najkasnije do 20. septembra, nalazi se na ovom linku.

Exit mobile version