[ youth.rs ]

Poseta kompaniji JTI

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji JTI u četvrtak 25.maja 2017.godine od 11 časova.  Poseta je namenjena studentima završnih godina osnovnih i master studija i diplomiranim studentima Ekonomskog, Pravnog i Fakulteta organizacionih nauka.

 

 

Tokom posete, studenti će imati prilike da saznaju iz prve ruke kako funkcioniše velika internacionalna kompanija i od predstavnika sektora prodaje, marketinga, finansija i korporativnih komunikacija  saznaju više o specifičnostima rada  njihovih odeljenja i veštinama koje su potrebne za rad u njihovom timu. Učesnici posete imaće priliku da od predstavnika sektora ljudskih resursa saznaju više o korporativnoj kulturi i mogućnostima za zaposlenje i napredovanje u kompaniji JTI.  Nakon ovih kratkih prezentacija, uslediće obilazak poslovnih prostorija kompanije u Beogradu i neformalnije druženje tokom kog će studenti moći da popričaju sa zaposlenima u kompaniji o svim pitanjima koja ih zanimaju.

 

Mole se zainteresovani da se prijave do 21.maja 2017. godine popunjavanjem formulara na linku: http://skr.rs/viE

 

Broj učesnika posete je ograničen. O statusu prijave učesnici će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte.

 

Ova poseta realizuje se u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.U programu „Saznajte iz prve ruke“ do sada je učestvovalo preko 40 različitih kompanija koje su ugostile više od 1275 studenata Univerziteta u Beogradu.

Exit mobile version