[ youth.rs ]

Obuka za razvoj startapa u oblasti zaštite životne sredine

Obuka za startapove u oblasti zaštite životne sredine za mlade održaće se u periodu od maja do oktobra 2017. godine u Beogradu, i sastojaće se iz serije od tri dvodnevne obuke. U periodu između dvodnevnih obuka, predavači će ujedno biti i mentori učesnicima kako bi im pomogli da na što bolji način razviju svoje startap inicijative. Cilj obuke je da promoviše ekološko preduzetništvo i da olakša mladima pristup tržištu rada tako što će im pružiti neophodna znanja, inspirisati ih i motivisati da sopstvene ideje realizuju kroz startapove.

 

Serija obuka ima za cilj da polaznicima omogući da:

Nakon završenog treninga, učesnici koji budu razvili najbolje inicijative ekološkog preduzetništva biće nagrađeni.  

Ko može da se prijavi?

Obuka je deo projekta “Jačanje kapaciteta za unapređeno sprovođenje međunarodnih sporazuma u oblasti zaštite životne” koju sprovodi UNDP u saradnji sa institucijama Republike Srbije. Učešće na treninzima je besplatno (bez kotizacije), a kandidati moraju da ispune sledeće uslove:

Kako se prijaviti?

Prijavu za obuku treba poslati na green.startups@undp.org najkasnije do 26.04.2017 do 24:00 časova.

Prijava treba da uključi:

Nepotpune prijave se neće uzeti u razmatranje.

Predviđeno je da serija obuka bude organizovane radnim danima, i to jedna dvodnevna obuka u maju, zatim druga u junu i treća u septembru ove godine. Odabrani polaznici će biti u obavezi da potpišu izjavu kojom se deklarišu da će biti prisutni tokom svih šest dana obuke.

Exit mobile version