[ youth.rs ]

Konkurs za nove članove ISWiB tima

ORG tim ISWiB2017Omladinsko udruženje „Svetski omladinski talas“ raspisuje konkurs za prijem novih članova za Organizacioni tim projekta Međunarodna studentska nedelja u Beogradu 2017 (eng. International Student Week in Belgrade 2017 – ISWiB 2017).

 

Organizaciju Svetski omladinski talas čini grupa studenata i mladih profesionalaca, sa idejom da mladim ljudima u Srbiji daju šansu da predstave svoje ideje, razmišljanja i ubeđenja, kao i da ih poveže na globalnom nivou kroz projekte koji promovišu kulturu i obrazovanje. Od 2006. godine, udruženje aktivno radi na realizaciji jednog od najvećih studentskih manifestacija u ovom delu Evrope – Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu. Radi se o studentskom festivalu obrazovnog i kulturno – umetničkog karaktera, koji svake godine okupi oko 150 studenata iz zemlje i inostranstva iz preko 40 zemalja sveta. Tim povodom, udruženju su potrebni novi članovi koji bi se aktivno priključili timu mladih, proakativnih i entuzijastičnih ljudi radeći na pripremi i realizaciji ISWiB-a.

Konkurs se raspisuje za nove članove u okviru navedenih sedam podtimova:

Nudimo:

Tražimo:

Konkurs je otvoren do 12.10.2016. do kraja dana, a svi zainteresovani nakon popunjavanja prijave koja se nalazi na sledećem linku: http://iswib.org/apply-org.html, treba da pošalju svoj CV na hr@iswib.org.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na intervju. Za sva pitanja možete se obratiti putem hr@iswib.org.

Detaljne informacije o projektu nalaze se na sajtu www.iswib.org, kao i na našim društvenim mrežama.

Exit mobile version