[ lokalne akcije ]

 Novi Becej
U novom Beceju tokom decije nedelje ce biti potpisani ugovori za implementaciju Lokalnog akcionog plana politike za mlade opstine Novi Becej (LAPM). Ovim skromnim sredstvima otpocece se sa procesom direkne participacije mladih u resavanju sopstvenih problema unutar zajednice. Konkurs je bio raspisan 12. avgusta na Svetski dan mladih.

Opširnije: Ugovori za implementaciju Lokalnog akcionog plana politike za mlade

 Voždovac
U Centru za kulturu i sport ''Šumice'', Ustanička 125 c  od aprila o. g. otvorena je Kancelarija za mlade opštine Voždovac.
Obaveštavamo Vas da Kancelarija za mlade od oktobra meseca o.g.  organizuje besplatan osnovni kurs engleskog i španskog jezika. Pravo na pohađanje  kurseva imaju mladi od 15 do 30 godina. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 1. oktobra o.g. na tel. 383-7586  u vremenu od 12 do 16 časova ili doći lično u Kancelariju za mlade, u CKS „Šumice“, Ustanička 125-c.

Opširnije: BESPLATNI KURSEVI U KANCELARIJI ZA MLADE na Voždovcu

 Obrenovac
U subotu 27. septembra 2008. godine sa početkom u 11:00 časova u sali opštine Obrenovac, održaće se radionica «Trikovi za putovanja» .Radionicu će držati treneri Građanskih inicijativa, a cilj radionice je da se sa mladima govori o mobilnosti, preprekama i predrasudama sa kojima se mladi suočavaju kada razmišljaju o ovoj temi, mogućnostima i alternativnim načinima putovanja, ličnim iskustvima sa putovanja, kao i konkretnim savetima.

Opširnije: radionica - Trikovi za putovanja

 Pančevo
Želiš da upoznaš svet? Putovanja su najlakša stvar! Dođi da pričamo o trikovima za jeftina i neobična putovanja za mlade po svetu! Program “Pokretanje”, namenjen svim mladim ljudima, koji žele da putuju i otkrivaju svet, odigrać e se u petak 26. septembra 2008. od 18 časova u zgradi Gradske Uprave u Pančevu. Događaj organizuju Građanske inicijative u saradnji s Kancelarijom za mlade grada Pančeva.

Opširnije: Putovanja su najlakša stvar!

 Palilula
Kancelarija za mlade opštine Palilula organizovaće omladinski festival „Dan Karaburme”, koji će se održati 27. septembra u OŠ „Stevan Dukić”. Na festivalu će nastupiti hip-hop grupe, biće upriličeno crtanje grafita, kao i promocija muzičko-dokumentarnog filma „KZŠ – Karaburma zadnja štajga”.

Opširnije: „Dan Karaburme”