[ lokalne akcije ]

Jelena Stevin u studijuUmetnica će boraviti u hotelskoj sobi 3 dana i 3 noći. Njena intima dešava se iza zatvorenih vrata.
Performans poziva publiku da učestvuje i da zaviri u intimni proces stvaranja i života umetnice u prostoru @TheRoom, alternativnom performans prostoru u hotelu Radisson Blu Old MIll Belgrade. Umetnica otvara vrata svog privremenog studija za javnost svaki dan od 17 do 21 časova i prima zainteresovane da provedu pola sata sa njom u intimnoj atmosferi. Svaki susret i razmena energije ostaće zabeleženi...

Opširnije: Intima - u studiju sa umetnicom / Jelena Stevin

Poziv za učešće na kursevima kreativnog pisanja Kreativna sinergija"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja i novinarstva na srpskom i engleskom jeziku, namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom željom i ambicijom da se bave pisanjem. Kursevi su zasnovani na kontinuiranom individualnom i grupnom radu polaznika sa mentorima i lektorima, sa ciljem da se svakom polazniku kursa pomogne da otkrije i aktivira svoje kreativne kapacitete i nauči kako da ih koristi u pisanju. Posebna pažnja posvećuje se individualnom radu sa svakim polaznikom, organizovanom u skladu sa njegovim ličnim ambicijama i ciljevima vezanim za pisanje.

Opširnije: Poziv za učešće na kursevima kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

Kristijan MolnarKristijan Molnar, radoznali DJ i autor radio emisije „Christallization Radio Show" pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u utorak, 21.marta u kafe-knjižari „Meduza“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o svojim iskustvima puštanja muzike u inostranstvu, šta se dešava iza kulisa u izradi njegove emisije i kako on doživljava muziku.

Opširnije: Dijalozi: Kristijan Molnar

Kancelarija za evropske integracije osnovana je 14. marta 2004. godine pod nazivom „Kancelarija za pridruživanje EU“, kao služba Vlade Srbije. Kancelarija obavlja poslove koji se odnose na koordinaciju, praćenje i izveštavanje u vezi sa procesom pridruživanja i pristupanja Evropskoj uniji, koordinaciju pripreme i pregovora sa Evropskom unijom i rada tela osnovanih za potrebe pregovora, koordinaciju pripreme strateških dokumenata u vezi sa procesom pristupanja Evropskoj uniji, praćenje i podsticanje usklađivanja propisa Republike Srbije sa propisima i standardima Evropske unije i obaveštavanje Evropske unije i javnosti o tome, praćenje izvršavanja obaveza koje ministarstva i posebne organizacije imaju u pridruživanju i pristupanju Evropskoj uniji...

Opširnije: ELSA –Evropsko udruženje studenata prava, lokalna grupa Beograd, organizuje posetu Kancelariji za...

baner-za-vestZavršavate studije, a još uvek niste sigurni da li je vaš CV primamljiv poslodavcima i kako zapravo teku stvari na samom intervjuu za posao? Kako bi pomogli mladima da što brže dođu do zaposlenja, članovi studentske organizacije Matematičkog fakulteta ─ Omikron organizuju projekat pod nazivom „JobPrep”, 18. i 19. marta u zgradi StartIT Centra.

Opširnije: SAVLADAJTE VEŠTINE TRAŽENJA POSLA