[ lokalne akcije ]

BWH 1Kako reagujemo kada u svojoj blizini primetimo govor mržnje ili nasilje? Da li svi šetamo ulicama sa slušalicama na ušima, stavljajući preko očiju naočare kroz koje ništa ne možemo videti, a preko usana lepljive trake da slučajno ne izgovorimo glasno ono što nam se ne dopada i time iskoračimo iz mase onih koji nikada ništa nisu uradili?

Opširnije: Balkan bez mržnje - Kako promeniti sve(s)t?

Imaš ideju kako da povećaš prodaju svog omiljenog proizvoda?

Univerzitet Metropolitan nudi ti mogućnost da učestvuješ u jedinstvenom takmičenju iz oblasti marketinga i menadžmenta. Pokaži nam kako bi povećao prodaju i osvoji 1.000 evra za studije na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan, uz mogućnost daljeg stipendiranja.

Opširnije: Takmičenje iz oblasti menadžmenta i marketinga za učenike srednjih škola.


noviclanovi MediumEvropsko udruženje studenata prava ELSA (European Law Students' Association) je međunarodna, studentska organizacija koja ostvaruje svoje ciljeve u svim državama Evrope i pojedinim državama van evropskog kontinenta. ELSA Beograd postoji od 1987. godine i najveća je strukovna, studentska organizacija u zemlji.
ELSA svoje ciljeve ostvaruje obavljajući različite aktivnosti kao što su pronalaženje studentskih praksi, organizacija seminara i konferencija, studijskih poseta, simulacija suđenja, tribina i slično. Kroz svoje aktivnosti ELSA doprinosi razvoju pravne nauke i profesionalnom usavršavanju studenata i mladih pravnika, omogućuje im da se upoznaju sa drugim pravnim sistemima i kulturama u duhu kritičkog dijaloga i naučne saradnje i pomaže im da steknu internacionalno profesionalno iskustvo.

Opširnije: ELSA Beograd vrši prijem 30 novih članova!

press-1U okviru petog izdanja manifestacije Beogradski dani inženjera, na Mašinskom fakultetu se od 9. do 13. marta održava lokalna runda desetog po redu Evropskog BEST inženjerskog takmičenja - EBEC (European BEST Engineering Competition), u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Beograd.

Opširnije: Beogradski dani inženjera slave jubilej

 

poster braca burazeriNikola i Nenad Radojčić, poznatiji kao Braća Burazeri i lica iza brenda „Dechko Tzar“, pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u četvrtak, 23.februara u kafe-knjižari „Topolska Osamnaest“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o tome kako su postali uspešni preduzetnici, iako ne razmišljaju na preduzetnički način, kako je jedna od njihovih kolekcija postala zvaničan beogradski suvenir i kakva im saradnja sa fabrikama i drugim dizajnerima u Srbiji.

Opširnije: Dijalozi sa Braćom Burazerima